lørdag 23. februar 2013

Sola og lysetI dag er en liten merkedag, vi har feiret at sola endelig igjen strømmer gjennom hele huset vårt. Gjennom tre hele mnd må vi klare oss uten dette utrolig fine lyset, hvert år. Og hvert år er vi like overstrømmende glade når det endelig er tilbake. I morgen skal vinduene pusses. Jeg tar sjansen på et innlegg med litt vårlige vibber. Så skal vi fortsette å kose oss med lys og trivelig vinter enda en stund. At det er en travel tid er ikke til å komme forbi, jeg rakk liksom aldri å gå ned i kjelleren etter en passende potte til hyasintene engang. Er det så nøye. Ikke i det hele tatt. Vesla tegner og maler som aldri før, vi snakker bunker med tegninger hver uke. Denne fikk jeg forleden dag og smeltet av dette smilet, en mamma blir rett og slett glad av sånt!

* Planlegger en tur til København om et par mnd og lurer på om noen av dere har tips til et sentralt og rimelig hotell i storbyen. Takknemlig om dere deler med dere!

12 kommentarer:

 1. Skøn blog du har :-) Her vil jeg gerne følge med.
  Et fint hotel ville være Hotel Alexandra, som lægger lige ved rådhuspladsen og er indrettet med danske design møbler :-)

  SvarSlett
 2. Skønne billeder og fine tapeter. Godt I ikke skal til København lige nu, for det har sneet lidt igen i nat, og det er stadig vinter ogmkoldt. Men meteorologerne lover varme vinde og mildere vejr i næste uge, så jeg håber....og krydser fingre for at få solen at se, og for at vi kan være udenfor uden vanter og huer:-)
  Kate

  SvarSlett
 3. Wonderful photos!!!
  Greetings, anlomar from http://anlomar.blogspot.de/

  SvarSlett
 4. herlige bilder.
  takk å låv for sola! :)

  SvarSlett
 5. Deilige bilder med følelse av vår!

  Jeg kan virkelig anbefale The Square. Det ligger bare noen minutters gange fra Hovedbanegården, rett ved Rådhusplassen. Veldig sentralt og fine rom. Dessuten ligger det rett over gaten for Reef 'n Beef, en helt fantastisk restaurant dere burde spise på. :)

  SvarSlett
 6. Hei :) Du tar så fine bilder at jeg ikke la merke til at hyasintpotten var for liten før du nevnte det ;) Nyt sola og lyset - ha en fin uke! Liker bloggen din veldig godt :)

  SvarSlett
 7. Harligt!
  Det e deiligt at det blir litt mærr lys ja :)

  SvarSlett
 8. Herlige og fargerike bilder <3
  Det må være deilig når solen kommer tilbake etter sitt lange fravær..

  Nydelig, blomstrete tapet!
  Jeg fikk vårfølelse av dine lyse bilder. :)

  God uke ønskes til deg <3

  -Heidi

  SvarSlett
 9. Utrolig flotte bilder, som alltid. Blir så glad av fargene!!

  SvarSlett
 10. Hi, I'm writing you in behalf of CasaFacile magazine... we want to contact you by mail cause we want to publish your photos. We don't have your contact, if you want write us by this mail grapiccolina@hotmail.it

  Grazia Caruso for CasaFacile magazine

  SvarSlett
 11. Så skjønn tegning - en riktig gledesspreder :) Det er utrolig deilig når sola kommer og fuglene begynner å synge.

  SvarSlett
 12. Hi, I sent you an email to explain the details of our enterprise. Sorry if I insist but we have editorial time to respect ;-) Many thanks.
  I'm looking forward to hearing from you.

  Grazia Caruso for CasaFacile magazine

  SvarSlett