tirsdag 27. november 2012

Shinedesign+Kulør


Kulør sine nettsider kan du nå lese om og titte på bilder fra shinedesign hjemmet om du vil. Tusen takk til Kulør for fint innlegg! I heimen er det supertravle dager akkurat nå, men innimellom alt som gjøres koser vi oss veldig med små kreaprosjekter. For oss er det viktig i førjulstiden. Litt stress, men MYE kos. Håper du får ei fin og kreativ tid fremover mot jul du også!

lørdag 17. november 2012

Ute av trening


Skjelvende prøver jeg meg på et lite innlegg her inne igjen. Har kommet helt ut av treninga kjenner jeg. Ungene er nå i full gang med å lage diverse julepynt og gaver igjen. Det er jo denne tiden på året hvor vi ofte samles rundt spisebordet med diverse hobbyutstyr. Veldig hyggelig, selv om man egentlig har hundre ting som skulle vært gjort. Kjenne litt på å være tilstede i øyeblikket. Vi er fortsatt veldig fornøyd med fargen på bordet i stua, litt inspirert malte Vesla en stjerne i samme farge + noenrosa her om dagen. Fire år og rosa, veit dere!

torsdag 1. november 2012

Pauseinnlegg
Dessverre liten aktivitet her inne for tiden. Det ble visst en real pause fra hele bloggen gitt. Men jeg kommer sterkere tilbake. Snart. I mellomtiden finner du meg på instagram hvis du vil, søk på shinedotdesign. Hei så lenge!