fredag 24. august 2012

Fersken


Plutselig angrepet av litt bloggesperre her gitt. Livet kjennes på en måte for stort og for lite på samme tid. Prøver meg på et lite innlegg for å se om lysten fortsatt er tilstede. I stua prøver vi nå ut en ny farge etter endeløs inspirasjon fra blant andre denne damen. Nydelig hos henne, men jeg er ikke helt overbevist her hos oss. Enda. (Jeg vurderer fortsatt signalgult. Hm.) Det deilige strikkateppe fra mormor kom frem fra skuffen igjen også. Alle mine tre små fikk to lignende hver da de var babyer. De var i bruk hver dag, sommer som vinter. Nå skulle jeg gjerne hatt et i mammastørrelse også. Riktig god helg!

mandag 13. august 2012

Drops


Små fargedrops på en mandag. Ha en god en!

fredag 10. august 2012

Barnlig helg!

Aldri for gammel til farger, lek og moro. Åneidu. Ønsker deg som er innom en deilig helg. Comfy og veldig røde støvler fra HM til en uslåelig pris er dagens lille tips fra meg.

tirsdag 7. august 2012

Vennskap


Ett søtt vennskap ble til i sommer. To små frøkner. Med bare noen få dagers mellomrom kom de til verden for snart 4 år siden. Så deilig med minner. I ettertid angrer jeg aldri på at kamera var med i veska.

fredag 3. august 2012

Flere prikker og storebror sitt rom


Vi har en skolegutt i huset denne høsten. Plutselig var gutten vokst fra rommet sitt også gitt. Leken og behovene har endret seg noe på dette siste året. Rommet har derfor fått seg en liten shinings. Som i de andre barnerommene er vegger og gulv malt hvite. Taket er malt i en lys blåtone (samme som inngangsdøra vår). Ellers er det en samling av møbler vi har fra før og et nytt skrivebord i furu fra IKEA. Den store køyesengen er sendt ned trappen og i kjelleren, til fordel for en enkel rammemadrass. Det ga en luftigere følelse og mere veggplass. Gitarene er endelig kommet ut av lillebror sin radius og opp på veggen. Sort tallerkenhylle med plass til bøker og jungeldyr er på plass, likeledes en leselampe som er gjenbruk etter husets tidligere beboere. Prikker fra Søstrene Grene fungerer her også. I dag er det siste dag i barnehagen før det braker løs med sfo fra mandag av. Mamman tillater seg å kjenne på litt vemod i dag. Må selvfølgelig sies i samme slengen at vi gleder oss veldig til fortsettelsen inn i skolen også. Men i dag skal vi ta farvel med det trygge og kjente.

onsdag 1. august 2012

Prikkefin

På Søstrene Grene fant jeg endelig klistre-merke-prikker. I finfin farge. Da ble det visst en bitteliten shinings i kjøkkenet. Herlig med sommerlyset vi fortsatt har. Bildene ble tatt etter legging av unger. Fortsatt god kveld til deg som er innom.