søndag 29. april 2012

Definitivt vår


Solen skinner og det spirer rundt oss. I dag har jeg følt våren sterkt. Det til tross for fortsatt pjuske barn som må holde seg innendørs. Vi snek oss en liten tur ut med vafflene i sola midt på dagen, men jeg vet ikke om det var så lurt. Lykken var stor da vi fant hvitveis i egen hage så kanskje det var verdt det likevel.

Lotteri trekning

Random.org har trukket 2 vinnere av mitt lille lotteri til ære for dere som er følgere av denne bloggen. Takker for fin deltakelse!


Vinneren av TeaSub´en ble
lodd nr 36 som Petra med 
bloggen sunny day trakk, 
gratulerer!Vinneren av te-boksen fra Blafre
ble "en støvel og en sko",
gratulerer så mye til deg også!

lørdag 28. april 2012

Konjakk

Liker godt den gyldne konjakk-fargen på små detaljer i interiøret. Fargen myker opp uttrykket blant alt det hvite og sorte. Som dere ser, pipa er ikke blitt sparklet enda! Liker den sånn jeg, uperfekt. Helt perfekt for meg. Lyset er tilbake igjen og det er herlig. Disse bildene ble tatt etter leggetid for de små. Fortsatt fin kveld på deg. Her er det duket for film og rødvin. Slett ikke dumt. I morgen kveld trekkes vinnerne av lotteriet, spennende!

fredag 27. april 2012

Innedager


Pysj hele dagen. Holde varmen under pleddet i sofaen. Filmtitting midt på formiddagen. Innedager. Her i huset er det hyggelig maks en halv dag. Etterfulgt av uendelig mange: Mammaaa, jeg vil uuut! Forhåpentligvis har vi gjort unna vårens runde med forkjølelse og feber denne uka. Snart helg igjen, måtte den bli frisk og fin! Mitt lille lotteri trekkes søndag kveld etter åtte, hiv deg med davel!

søndag 22. april 2012

På veggen

Nye bilder er kommet opp. Stoffet med kvister er fra Åhlens. Stiftet på en stor lerretsramme. Det har ligget i en skuff siden vi hadde det på veggen i en leilighet vi bodde i for ca 4-5 år siden. Det gir et rent og grafisk uttrykk som jeg alltid har likt veldig godt. Dette fine sitatet fant jeg inne hos denne nydelige bloggen. Måtte få plass på veggen min også. Håper du har hatt en fin helg og (snart) er klar for en ny uke.

fredag 20. april 2012

God helg!

R for rufseflette. Min sådan. Helgen står for tur. Tror det blir en rolig en. Storebror og Vesla er på ferie (de kaller det for det :-) hos mimmi og bestefar. Vi andre skal mollkose oss med lillebror. Ha en fin helg og du...ikke glem det lille lotteriet mitt da. Du trenger IKKE ha egen blogg for å være med, men du må være følger av denne bloggen. Er du ikke det allerede er det fort gjort, klikk på medlemsknappen i kolonnen til høyre. Har du ikke blogg, registrerer du deg som anonym. Lett som en plett!

tirsdag 17. april 2012

Lotteri!

Som lovet mine fine følgere. Her kommer altså mitt lille lotteri til ære for dere som følger bloggen i tykt og tynt. Kommentarene og interessen dere generøst deler med dere, gir motivasjon til nye innlegg. Jeg digger delergleden og den helt unike optimisme som regjerer i dette lille hjørnet av livet mitt. Derfor roper jeg et stort hurra for dere! Ta lodd og vær med i trekningen av en TeaSub (tesil formet som en ubåt) og en teboks fra Blafre. Jeg trekker 2 stk vinnere, søndag 29 april.

Noen regler må vi ha:
1 lodd får du hvis du er følger av bloggen, eller velger å bli det.
2 lodd hvis du i tillegg linker til lotteriet på din egen blogg (kopier det første bildet i dette innlegget eller lån et annet bilde fra bloggen).
Husk å skrive antall lodd du tar og navn/epost om du er anonym.

Håper du vil være med og lykke til!

fredag 13. april 2012

Trenger vi flere puter?

Strengt tatt, nope. Likevel, utrolig fristende når det finnes så mange fine metervarer å få kjøpt. Disse putene bor egentlig i sofaen ved tv´n og ungene har allerede hoppet på dem en uke (krøllete stoff, ups!). Jeg har brukt en blanding av stoff fra Stoff & Stil og IKEA og de kan mixes helt etter humør og ønske.

Nå kommer det snart en liten gi-bort her på bloggen. På høy tid. Bloggen har rundet 500 flotte følgere og dere ønsker jeg å gjøre litt stas på! Stay tuned.

tirsdag 10. april 2012

Endelig litt sol


Hverdagen er tilbake igjen. I dag våknet vi opp til sol her i trøndelag. En helt spesiell følelse etter lang tid med regn og snø. Heldigvis har våren kommet lengre innomhus. Håper du har hatt en fin ukestart.

søndag 8. april 2012

På hell


Påsken er på hell. Tulipanene likeså. Og ute snør det fortsatt.

onsdag 4. april 2012

Påske og egg


Vi har laget litt påskepynt. Fint å ha noe å holde på med når vinterstormene enda regjerer utendørs. Alle har vært med denne gangen. Til og med pappan i huset (frivillig tvang!). Vi brukte isoporegg fra Panduro, hobbymaling og tape. God påske dere! Måtte solen skinne på nesa.

tirsdag 3. april 2012

Liten værhistorie

DAG 1 // Vi nyter vårens varmende sol og har vaffelfest i bakhagen. Snubler over krokus og løvetann på vår vei. Det rakes og lukes. Vesla lærer seg nesten å sykle uten støttehjul. SÅ kom disse rullende inn på ettermiddag og kveld.

DAG 2 // Vi våkner opp til dette! Kong Vinters siste (tør vi håpe) ånedrag. Nå har vi endelig kommet over sjokket og har funnet frem ski og akebrett igjen. Vi har til og med prøvd å sykle i snøen. Det gikk som forventet. Og det snør fortsatt. I morgen planlegges en lengre skitur. Tror det kan bli bra jeg!

mandag 2. april 2012

Erteposer

God påske til deg som titter innom! Her har alle bortsett fra pappan i huset tatt langferie. Sånn er livet. Kosefaktoren er høy likevel. De siste kveldene etter at ungene har sovnet har jeg brukt til å sy glade erteposer. Herlighet for et artig lite prosjekt! Veldig enkle å lage og dermed perfekt for mine begrensede syferdigheter. Det har vært en lang sypause på meg men nå har jeg derimot fått blod på tann. Har lyst til å sy et lappeteppe, på samme prinsipp som disse smålappene brukt i erteposene. Kan foresten anbefale slike erteposer til barn, passer til alle aldre og ble godt mottatt hos mine små.