fredag 30. mars 2012

Tapetkjærlighet

Går det an å savne en tapet? Svaret mitt er definitivt ja. Kikket gjennom gamle bilder og fant igjen tapetveggen fra rekkehuset vårt. Woods fra Cole&Son som jeg ønsket meg i 5 år før jeg fikk den opp på veggen. For de av dere som ikke har fulgt meg så lenge, vi flyttet herfra i fjor sommer. Huset vi så flyttet inn i var full av furuglede så tapeten ble lagt på hylla, glemt. Inntil i dag. Nå har jeg tapetkjærlighetssorg!

tirsdag 27. mars 2012

Blått


Blå toner sniker seg inn. Blått og turkis er sommerfarger for meg. Men jeg skal ikke snakke mere om været her i trøndelag, lover! Nydelig keramikkbolle fra Åre Bageri med like nydelige safran og kanel biscotti oppi. Knask. Rolig dag med en litt trøtt Vesla hjemme fra barnehagen, luksus å kunne ha en liten sulledag. I går feiret vi storebror med huset fullt av fine barn, så her er det litt antiklimaks i dag.

søndag 25. mars 2012

Fine band og sikre vårtegn

Band i fine farger fra Hay. Noen kuler. Ikke mer som skal til for å lage seg et nytt smykke. Hvis man liker denslags. I går feiret vi storebror som ble hele 6 år og snart skolegutt. I morgen fortsetter vi feiringen med barnebursdag, så her er det bare å henge i stroppen. Vi har faktisk ikke regn i dag (enda!) så i dag er syklene ute på luftetur, det er jo et sikkert vårtegn i allefall. Ha en fin søndag!

torsdag 22. mars 2012

Okei da!


Så finnes det også lyspunkt ;-) Tusen takk for trøstende oppmuntring på forrige sutreinnlegg. Til tross for skikkelig elendig vær, er det ganske hyggelig inne altså. Vi gjør så godt vi kan, mens regntøyet såvidt rekker å tørke fra den ene dagen til den andre. Lyden fra støveltørker´n har vi for lengst vendt oss til. Storebror lagde en fantastisk fin sol av papp i barnehagen. Den fikk en naturlig plassering i vinduet vårt. Sol inne i allefall! Deilig og frisk te fra Søstrene Grene i koppen og nygammelt fat fra Fretex muntrer opp i hylla. Ha en fin torsdag!

mandag 19. mars 2012

Lunefulle mars

Jeg vet det er bortkastet å klage på været. Men i dag må jeg bare. Vi hadde endelig deilig vårvær i går. I morges våknet vi derimot opp til full snøstorm og kaos på veiene. Lunefulle mars altså! Måtte bare pine meg selv videre med noen deilige bilder fra en sommer noen år tilbake. Snakk om destruktiv. Nei, frem med nål og tråd. Her er det en vinterdress som har mistet en knapp!

Velkommen til nye følgere, utrolig hyggelig!

torsdag 15. mars 2012

Glad finalist!


Gøy! Dette bildet er en av flere superfine finalister i denne månedens utfordring hos NIB. Jeg er så stolt og glad! Har du lyst til å stemme meg videre, kan du gjøre det HER. Uansett, tusen takk for at du tittet innom!

onsdag 7. mars 2012

Still me

Fortsatt meg. Men likevel et litt annet uttrykk. Det kommer jo an på hva man fremhever og hva man toner ned egentlig. Morsom øvelse. Jeg synes fortsatt de samme stikkordene gjelder som i innlegget under. Minus retro kanskje. Pluss barn (tegningene på veggen)! Ikke til å unngå at det synes at det bor barn i dette huset. Ikke vil jeg prøve å skjule det heller, ånei. Den lille vasen i neonrosa fant jeg på Søstrene Grene foresten, passet jo nesten litt for perfekt til risskjermene våre med det skumle prikkeviruset. Se opp!

I dag har vi snøstorm, som straff for at jeg hentet ned converse fra loftet i går. Helt sikkert. Ha en fin dag da du!

tirsdag 6. mars 2012

Here I am - this is me


Mitt bidrag til denne månedens vanskelige men morsomme utfordringen hos NIB. Stikkord for meg må bli: kontraster, grafisk, gjenbruk, redesign, farger og retro (men bare en liten touch!) krydret med noen få designklassikere her og der.