tirsdag 31. januar 2012

Liker

Dette hjemmet liker jeg. Bildene er lånt herfra. Damen bak dette hjemmet har en spennende blogg, den kan du gå inn på her.
Dette bildet har jeg tjuvlånt. Fy! Husker ikke hvor det kommer fra heller. Men meningen er så god, jeg måtte bare ha det med. Her i huset nedkjemper vi den ene bassilusken  etter den andre for tiden. Det tar visst aldri slutt. Snart ny måned nå og den må bli sykdomsfri! JA!
Fin tirsdag til deg som fortsatt gidder å titte inn her.

torsdag 19. januar 2012

Sennepsgul

Farger og elementer jeg liker akkurat nå. Utsnitt av bilde, laget av Octavio Gil Vilegas. Hjertestein herfra.

mandag 16. januar 2012

Det var en gang...Om en (god) stund, vil vi mimre tilbake og huske på hvordan det var å leve uten en praktisk gang. Den står som neste prosjekt ut her i huset. Vi planlegger nytt inngangsparti med en lys og rommelig inngang. Imens gjør vi det beste ut av det vi har. Det gule, bølgete sidevinduet(dere vet sånn alle hus hadde på tidlig 80-tall) ble bittelitt modernisert med stripete stoff fra IKEA. Den mørke inngangsdøra i mahogny ble ivrig malt turkis i høst. Samtidig med tak og vegger. Gulbrun furu var himla gøy å male vekk! Har endelig fått oss en målestasjon for ungene også. Den lagde jeg selv av et målebånd, stiftet til veggen. Enkelt og greit. Mandag og ny uke, måtte den bli fin for deg som er innom!

søndag 8. januar 2012

Baderommet ferdigByr på noen bilder fra badet vårt i dag. Vi er så fornøyde og har egentlig fått akkurat det vi trengte. Nemlig et enkelt og funksjonelt bad. På ønskelisten vår stod det både badekar, vegghengt toalett, tropedusj, dobbel servant (ohoi, så innmari effektivt) og sist men ikke minst rullestein i dusjen (kan anbefales). I tillegg til dette fikk vi satt inn skyvedør. Badet vender ut mot en travel gang i likhet med fire andre (barne)rom, så dette er nok det lureste vi har gjort i denne prosessen. Gangen har blitt mye mer oversiktlig og åpen. Lille klatremus er kjappt oppe på krakken og plasker i vann så ofte han kan! Men det er slettes ikke bare lillebror som er storfornøyd med tilgang på vann både her og der. SLIK så badet ut før.

Tusen takk for fine tips og tanker rundt dette med ørene til lillebror foresten. Akkurat nå er han fin igjen, men vi blir likevel henvist til videre sjekk siden vi har hatt noen runder nå. Og så en liten notis til deg Kine som kommenterte så hyggelig under dette innleget, dessverre klarte jeg å slette kommentaren din ved et uhell. Det var absolutt ikke meningen!

mandag 2. januar 2012

Nytt år!

Nye muligheter. Bombesikkert! Selv er jeg litt pumpet i dag. Etter en nyttårshelg med nok en runde med ørebetennelse på lillebror. Noen som har erfaring på området? Dren? Homoepati? Hvasomhelst. Nå vil vi ha gutten friskmeldt.

Ønsker deg alt det beste for det nye året!