lørdag 1. september 2012

Naturelementer og rom123

Naturelementer råder fortsatt sammen med det hvite og sorte på kjøkkenet vårt. Selve kjøkkenet er vel det rommet vi har minst farger i. Det har bare blitt sånn. Vi liker det sånn. Veldig hyggelig at NIBjentene liker det i siste utgave av rom 123 også. Så stas å bli nevnt, tusen takk! Litt sporadisk innlegg her for tiden, men bloggen blir nok slik en stund fremover. Litt i rykk og napp. Håper du likevel henger på!

13 kommentarer:

 1. Flotte detaljer:)
  Rent og delikat med hvitt kjøkken !!

  SvarSlett
 2. Meget kreativ idé, jeg elsker det. Ser store, måske skulle jeg også prøve at gøre næste.

  SvarSlett
 3. Hej!

  Underbara foton, som alltid! *gillar* Att plocka in trä och naturelement i inredningen är något jag tycker om nu! Din inredning och dina inlägg är alltid lika inspirerande. Jag finns kvar såklart! Ha det fint!

  KRAM!
  Petra

  SvarSlett
 4. Heisann

  Eg diggar stilen din! Kor har du kjøpt den svarte tavla di med dei kloke orda om "littlebigthingsinlife"? Skulle gjerne hatt ei slik...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord! Skiltet er kjøpt på Cornelias Hus her i Trondheim, de har også nettbutikk :-)

   Slett
 5. Helt greit med sporadiske innlegg. Jeg henger på, vet du!
  Helt utrolig, men jeg sovnet mens jeg leste rom123 i går kveld - så jeg kom meg aldri den NIB siden på slutten. Men nå skal jeg kose meg med bladet, OG en kopp kaffe ;-)
  Det svarte skiltet er så fint. Tror jeg så det på Cornelias Hus i fjor, men jeg har laget mitt eget som henger her på kontoret.
  Ha en fin lørdagskveld,
  Klem :-)

  SvarSlett
 6. Fine bilder! Kult med rom 123, og jeg henger med. Fint innlegg under her og, flott farge!
  God lørdag videre ;)

  SvarSlett
 7. Oi, for en fin blogg!! Fant deg via Rom123 og legger meg til som følger :) Gleder meg til å se mer til deg fremover!!
  Ta gjerne turen innom meg hvis du vil, har en fin give away gående nå med trekning i morgen - så koselig om du slenger deg med :)
  God lørdagskveld til deg!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke lest det siste, men jeg skjønner det er verdt å se i, de veit hva de snakker om!! ;)

  SvarSlett
 9. Heisan
  Herlig med naturelementer, jeg er også der for tiden. Lekkert med hvitmalt kvist! Og Marimekkoasjetten og de fine vise ord har jeg også. Jeg elsker de ordene som minner meg på hverdagsgleder og småfrustrasjoner med ungene, en dag vil jeg savne alt!
  Glad helg til deg! Klem fra Kaspara og ja... grattis med Rom 123 omtale også! Absolutt fortjent!

  SvarSlett
 10. Det er ikke bare kjøkkenet ditt som er verdt en titt! Bloggen din er rett og slett fantastisk og bildene dine gjør meg alltid i godt humør! :)
  Fortsatt god helg til deg!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 11. flott blogg :)
  herlige detaljer du viser.

  henriette

  SvarSlett