tirsdag 7. august 2012

Vennskap


Ett søtt vennskap ble til i sommer. To små frøkner. Med bare noen få dagers mellomrom kom de til verden for snart 4 år siden. Så deilig med minner. I ettertid angrer jeg aldri på at kamera var med i veska.

9 kommentarer:

 1. Hej!

  Otroligt vackra bilder! *gillar* Vänskap är fint...särskillt långvarig sådan! :) Du är duktig på att fotografera. Får jag fråga vad du använder för kamera? Någon du kan rekommendera? Fin kväll till dig!

  KRAM!
  Petra

  SvarSlett
 2. Koselige minner fra noen hektiske men fine dager. Mange fine bilder av de små prinsessene. Håper vi treffes veldig snart igjen. Klem fra søstra

  SvarSlett
  Svar
  1. Det håper jeg også på, stor klem tilbake :-)

   Slett
 3. Nydelige bilder som dokumenterer et gryende vennskap. Tenk om de to frøknene blir venner for livet? Da kan de betrakte disse bildene i retrospeksjon om X antall år. Og være glade for at én av de voksne hadde tatt med seg kamera!
  Ps: Håper bare vi finner brukbare alternativer til de gode, gamle fotoalbumene som nå er avlegs. Viktig å kunne dokumentere dagens øyeblikksopplevelser også for ettertiden.. Hilsen Bolette

  SvarSlett
 4. Så fine og gode bilder :)

  SvarSlett
 5. Heisan
  Nydelige venninne-bilder og som du sier et kamera i veska er gull verdt!
  Nå har jeg tittet gjennom alle de flotte innleggene dine og herlige bilder som jeg har mistet mens jeg var to uker i Bulgaria.
  Her flytter vi på plass møbler etter at to av de tre små stuene våres har fått lysegrå gulv. Nå er det å brette opp ermene og starte på rom 3.
  Været tilsier ikke strand, så det er helt greit.
  Ha glade augustdager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Herlige bilder og herlige minner. GULL verdt!!

  SvarSlett