fredag 22. juni 2012

Små hjertegleder


Storebrors tid i barnehagen går mot slutten. Mange tanker rører seg både hos han og hos oss voksne. Spent på skolestart selvfølgelig, med nye voksne, nye barn, nytt miljø, nye rutiner... Sommerfuglene i magen er mange! Men akkurat nå kjenner vi på litt vemod. Det er mye vi kommer til å savne, det vet vi. Heldigvis har vi lillesøster og lillebror der i mange år enda.

Da vi hadde sommeravslutning fikk alle barna i storklubben (de som nå slutter) en rød rose av styrer i barnehagen. Storebror var fast bestemt på å gi en rose tilbake til de som han har hatt mest med å gjøre. I tillegg hadde vi lyst til å gi en mere personlig gave, noe som han kunne ta del i selv.  Så vi lagde hjerteputer (koseputer, som storebror kaller dem). Han har selv valgt ut farger og mønster som passer til hver enkelt. Og vi hadde et supert samspill på symaskinen, han var sjef over pedalen og tempo (tror ikke jeg sydde et eneste sting alene, faktisk). Storebror har mye på hjertet og ville også si en setning til hver enkelt som ble skrevet ned på et kort og hengt på. Han gledet seg veldig over å kunne gi noe tilbake til de voksne som betyr så mye for ham. Fint å oppleve for mamman også. Kanskje et lite tips til flere enn oss? Eller kanskje du jobber i barnehage/skole og har noen fine alternativer?

(Vi har foresten laget små puter tidligere også, vist her og en eplepute her.)

Ha en fin sankthansfeiring i morgen!

12 kommentarer:

 1. Å, så koselig. Dette tenker jeg de blir veldig glade for. En god idé. Vi er i samme situasjon og jeg har tenkt litt på hva vi kan gjøre for å vise vår takknemlighet for at de ansatte har tatt så godt vare på jenta vår. Det blir vemodig å ta farvel.

  SvarSlett
 2. Næmmen, så fint gjort! Et stort hjerte i en liten kropp:-) Tror jeg hadde smelta helt hvis jeg fikk en slik avskjedsgave:-)

  God helg til dere!

  SvarSlett
 3. så koselig tanke at junior ville gi de en oppmerksomhet.
  og at han var med å lage
  kjempefine

  god helg til deg også!
  klem fra Åpent^hus

  SvarSlett
 4. Heisan
  Så utrolig koselig! Veldig flott at storebror var med på å lage gavene og komme med en god setning til hver. Er sikker på at de barnehageansatte satte pris på gavene! Alltid rørende med slikt som det ligger litt egeninnsats bak!
  Fin Sankt Hans-helg til dere!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Sikke en skøn tanke og dejlig ide.
  Herlige farve og mønster sammensætninger.
  Pøj pøj med skolen efter sommerferien

  Stine:)

  SvarSlett
 6. Så nydelig da . Snufs ,snufs. Hilsen stolt tante

  SvarSlett
 7. For ei flott gave å gi til barnehagetantene! Rørande og fint! Han har nok arva kreativiteten til mamma'n sin:-) Her i huset har me òg ein kommande førsteklassing - og det er vemod og spenning i å avslutte eit, og starte eit nytt kapittel. Blir sikkert veldig bra det!

  Klem

  SvarSlett
 8. Så herlig! Jeg hadde blitt kjempeglad for en sånn gave! Jeg er jo førskolelærer, og selvom jeg ikke har jobbet i barnehage/skole på noen år nå, husker jeg veldig godt hvor glad jeg ble når noen kom med en koselig oppmerksomhet! ABsolutt ikke nødvendig, men veldig hyggelig :-)! Ha en super sankthansfeiring i morgen dere også! Vi har faktisk ikke snakket om hva vi skal gjøre i morgen, jeg heier på en reprise fra i fjor, da var vi bare hjemme, kjernefamilien, og det var så utrolig hyggelig og deilig, etter uke på uke med sommeravslutninger osv osv. Klem fra Anne.

  SvarSlett
 9. Så fine hjerter han har designet,og en utrolig koselig oppmerksomhet til de som gjør en slik flott jobb.
  Ha en fin sthans feiring
  klemklem

  SvarSlett
 10. For en fin gave å gi til dem! Fint tenkt av storebror.

  SvarSlett
 11. Hej! Jag blev lite rörd jag! Vilken underbar pojke du har! Och bra smak har han också! :) Underbara bilder du bjuder på. Gillar speciellt bilderna vid havet, i inlägget nedan. Önskar dig en fin helg!

  KRAM! Petra

  SvarSlett
 12. Ååååå, så søt han er! Blir jo litt rørt her, jeg :)

  SvarSlett