onsdag 13. juni 2012

Minibibliotek på hjul

Gamle kasser kan brukes til så mangt. I stua har vi noen av barnebøkene våre i en gammel meierikasse. Med hjul på kan den lett trilles rundt av de små. Kanskje noe for deg også?

11 kommentarer:

 1. smart! :) Så fine hjul. Hvor får man tak i sånne?

  SvarSlett
 2. kjempefin
  dette er tema i morgen hos meg
  jeg låner gjerne et bilde

  SvarSlett
 3. Rigtig god idé. Har faktisk en lignende kasse med hjul under, fyldt med mine blade. Smart og funktionelt.
  God torsdag :-)
  Kate

  SvarSlett
 4. Jups, smart. Hvor fant du gule hjul?
  Min dynamittkasse har ben og lokk, laget av bestefar. I går leverte jeg kassene og noen krakker som kanskje skal brukes i et moteshow. Som scenografi. Bare gjenbruksklær skal vises. Spennede om de får brukt dem!
  Ellers venter jeg på inspirsjon og energi... Men sånn er det innimellom. Og det er også greit.
  Klme til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Glemte helt å svare deg angående hjulene ( her nytes de fine soldagene vi har akkurat nå ;-). Har heller ikke funnet hjul med farge på i butikkene, så jeg malte mine grå med bengalack. Kan være lurt å grunne først! Det var foresten plastikkhjul, aner ikke om dette funker på gummihjul?! Klemklem

   Slett
 5. Kjempestilig. Jeg leiter etter hjul med spreke farger, men finner ingen plass. Disse gule var jo knallstilige.
  Skuvsenga tror jeg hun kan bruke en god stund enda. Hun er nå snart 2,5 år og vi kan skyve den enda lengre ut. Hun klatrer ut av den selv. Om en stund tenker jeg at hun overtar barnesengen til storebror. En ikeaseng som er ganske grei størrelse på (165 cm lang) så får storebror voksenseng når han får nytt rom. Det er iallefall planen. :)

  SvarSlett
 6. Oi, så lurt å male hjulene! Jeg har et par sånne kasser som jeg bruker til blader. Det var en veldig god ide å sette hjul på! :)

  SvarSlett
 7. *knallfint, og praktisk!! *
  v

  SvarSlett