mandag 19. mars 2012

Lunefulle mars

Jeg vet det er bortkastet å klage på været. Men i dag må jeg bare. Vi hadde endelig deilig vårvær i går. I morges våknet vi derimot opp til full snøstorm og kaos på veiene. Lunefulle mars altså! Måtte bare pine meg selv videre med noen deilige bilder fra en sommer noen år tilbake. Snakk om destruktiv. Nei, frem med nål og tråd. Her er det en vinterdress som har mistet en knapp!

Velkommen til nye følgere, utrolig hyggelig!

7 kommentarer:

 1. FORSTÅR deg veldig godt, men samtidig er det ingen vårtegn som er sikrare enn at det er et par årstider på ein og samme dag...!! Håpar dressen fekk sydd på knappen sin ;) LunefullMarsKlem

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med finaleplass! DU tar utrolig flotte bilder, Så crispe og freshe! og ikke minst av flotte motiver! Inspirerende. Så gøy å høre at du også er glad i grafikk og kjenner igjen den gode følelsen! Er jo altså så gøy! Håper virkelig snøstormen gir seg, og håper IKKE den kommer hit, som en på skolen sa det ville gjøre til i morgen. Huff. Jeg tviholder på våren.

  SvarSlett
 3. Hvis det er noen trøst så har jeg brukt 4,5 time på å måke terassen etter at den nye snøen hadde løsnet fra taket :) det er minst 1,5 mnd til vi kan lege med tanken på småsko i nord! Fattig trøst men.

  SvarSlett
 4. I Vestfold har vi nydelig, varmt vårvær, bare nevner det... Plukket en vakker hvitveisbukett i dag, og fuglene synger forsommersanger:-)
  Hilsen Bolette

  SvarSlett
 5. Hehe.. Vår en dag, vinter neste dag. Typisk mars det. Hold ut! Våren kommer nok for fullt snart :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 6. Jeg er så drittlei av dette møkkaværet.. *sukk* Det vil jo ingen ende ta..

  Håper dere får fine vårdager snart :)
  klem

  SvarSlett
 7. Djises, i dag er det i hvert fall ikke fristende å ta turen ut!!
  Om halvannen time er det barseltreff, så da blir det en gåtur lell...isj, i det regnet og blæsten!! Jaja, fresht blir det i hvert fall ;)
  Nydelige bilder altså, og grattis med finaleplass!! Det er så velfortjent, flinke du. Heier og stemmer på deg, selvfølgelig!
  Klemmings fra meg

  SvarSlett