søndag 25. mars 2012

Fine band og sikre vårtegn

Band i fine farger fra Hay. Noen kuler. Ikke mer som skal til for å lage seg et nytt smykke. Hvis man liker denslags. I går feiret vi storebror som ble hele 6 år og snart skolegutt. I morgen fortsetter vi feiringen med barnebursdag, så her er det bare å henge i stroppen. Vi har faktisk ikke regn i dag (enda!) så i dag er syklene ute på luftetur, det er jo et sikkert vårtegn i allefall. Ha en fin søndag!

7 kommentarer:

 1. Fine bånd :) Og fin søndag til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Jeg elsker HAY!! Som i ELSKER ELKSER! Og de farver der er bare for lækre. Jeg har lige syet en kjole til min datter, hvor den farve indgår! Kom forbi og kig :)

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Hay har jo så tøffe ting!! Skikkelig!

  Vi har like gamle gutter du og jeg, da. Denne Bergenshelgen har vært intet mindre enn fantastisk. Håper vi får flere slike :)

  SvarSlett
 4. Heisan på søndagskvelden!
  Tusen takk for de fineste ord!
  Hay er en favoritt hos meg også, og det fine er at storesøster har mange Hay-ting i butikken. Hun fikk ny ladning Hay-ting her om dagen og jeg har ikke fått tittet innom enda.
  Smiler av at du bruker det gamle uttrykket "henge i stroppen", det gjør jeg også. Husker Thomas godmodig ertet Harald (på Senkveld) en gang for at han brukte et slikt gammelmodig uttrykk, he,he.
  Fint hjemmelaget smykke!
  Glade vårdager til deg, nå håper jeg godværet kommer til trøndelag!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Så fint :)
  Du er så flink å lage saker ut av så ting!

  Håper du har en fin dag!
  klem

  SvarSlett
 6. Jeg liker veldig slike smykker. Både båndene og perlene var helt etter min smak. Og du, jeg skjønner så godt hva du mener og føler om dårlig vær, vennen min. Det tar på å ha dag ut og dag inn med regn og tåke. Her er det sol og jeg skal be sola om å lyse på din veg også, vennen min. Og lyse langt inn i hjertet ditt. Om sola ikke kommer, så håper jeg at varmen fra mine virituelle klemmer og gode tanker når deg.

  SvarSlett