onsdag 29. februar 2012

Impulsiv barnekunst

Et malt bilde fra Vesla pynter fint opp på murveggen. Hun fyller kjapt opp et blankt ark som dette med glade farger og streker, impulsiv og fryktløs. Det er jo sånn det skal være. Bare synd det blir litt borte fra oss som voksen.

11 kommentarer:

 1. Så sant - ein burde sjå meir på ungane! Dei tør! Fine fargar på veggen der! Og skjønne bilder under her òg! Blir så glad når eg ser innlegg frå deg:-)

  Har vinterferieveka sin einaste fridag - og sit faktisk og maler! Godt med litt kreatid i travle tider!

  Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Beautiful! I have my little boys working on the same right now! ♥

  Ha en fint dag,
  Vicky

  SvarSlett
 3. Heisan
  Vet ikke om det gjelder andre også, men det kommer ikke opp noe bilde her.. bare hvit ramme med kryss i hjørnet. Kommer ikke opp bilde når jeg trykker på krysset heller.
  Tipper barnekunsten er mer fargerik!
  Fin dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Det samme skjer hos meg. Det skjedde også på det forrige innlegget.

  Håper det kan fikses, liker bildene dine ;)

  SvarSlett
 5. Som Kaspara sier, så ser heller ikke jeg noe bilde!?

  Men til det du skriver om det impulsive og fryktløse i tegningene, så er dette noe jeg tenker ofte på. Vi burde prøve å lære noe av barna våre akkurat der:-) Min eldste er veldig tegneglad, og fremgangsmåten hans er virkelig noe helt annet enn når jeg selv tegner. Usikker, overtenkende og kritisk.

  Klem til deg:-)

  SvarSlett
 6. Ånei...hva har skjedd?! Så synd at dere ikke får opp bildene! Jeg har ikke gjort noe annet enn jeg pleier (tror jeg). Er det flere som ikke får opp bildene tro? Skal prøve å sjekke det opp. Kanskje noen som har erfaring der ute? (Synes bildene fra de to siste innleggene har fått et slør over seg, så kanskje jeg har gjort noe??) I´ll be back! klemklem

  SvarSlett
 7. Jeg ser bildene og de er kjempeflotte! Ingenting slår barnekunst. Jeg er så glad nå når Mathea har begynt å tegne. Henger opp bildene overalt. Jeg blir så inspirert!

  Ha en nydelig helg uten bildetrøbbel:)

  Klemmer

  SvarSlett
 8. Ja, vi voksne tenker for mye når vi skal gjøre noe. Det er barnas fordel, de bare handler rett fra hjertet:-)

  SvarSlett
 9. SÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar din blogg..mycket fin inspiration:)
  Jag önskar dig en skön vecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

  SvarSlett
 10. Vi mister mye fra barn til voksen ja. Skulle gjerne vært mer uredd og barnslig kreativ! Takk for godord på bloggen min. Jeg har faktisk fulgt bloggen din ei stund. Det er bare det at jeg er så utrolig dårlig til å kommentere... Fysj! Det er jo nesten som å banne i bloggverden, det!
  Artig å se nesten identiske smykker her. Har faktisk laget noen tidligere også, bare med farget tråd, mere tre og keramikkperle Ü Er dine perler også fra søstrene grene? Det er så gode farger på dem.

  SvarSlett