mandag 2. januar 2012

Nytt år!

Nye muligheter. Bombesikkert! Selv er jeg litt pumpet i dag. Etter en nyttårshelg med nok en runde med ørebetennelse på lillebror. Noen som har erfaring på området? Dren? Homoepati? Hvasomhelst. Nå vil vi ha gutten friskmeldt.

Ønsker deg alt det beste for det nye året!

18 kommentarer:

 1. Hei og godt nyttår! Huff ørebetennelser er ikke gøy! Lillemor hos oss hadde 15ørebetennelser fra hun fylte 1år til hun ble 2... dren ble løsningen hos oss og jeg anbefaler det til alle med "ørebarn". Vi fikk en helt ny unge som lekte seg bedre og språket kom... for de med mye ørebetennelser hører ofte dårlig... god bedring til dere!

  SvarSlett
 2. Önskar dig det samma! Skönt att vara tillbaks i bloggvärlden :-)

  SvarSlett
 3. Mitt beste råd er en utredningstime hos øre-nese-hals-lege for å sjekke om han har forstørret falsk mandel. Skikkelig kjipt med så mange runder med ørebetennelser...

  SvarSlett
 4. Ingen gode tips for hvordan bli frisk, men vår minste sliter med det samme om dagen og sover knapt.. Det eneste som nytter er å få ham opp i halvveis sittende. Balle sammen en dyne i sengen eller lignende.

  God bedring til lille!

  SvarSlett
 5. Godt nytt år!!

  Har egentlig ingen råd ang. ørebet. Stakkars. Det er jo så vondt! kjenner bare til mange som har hatt hjelp av dren. Så sikkert bra å få han til en ørespesialist.

  Takk i lige måte, alt det beste ønskes!

  klem

  SvarSlett
 6. Ønsker deg et fortryllende år!

  Håper det vil gå bedre med lillegutt fremover. Dessverre har jeg ingen gode råd på det området...

  SvarSlett
 7. Godt nytt år! Gleder meg til å følge deg i året som kommer! Og du, nydelige bilder, det til høyre kunne jeg fint hatt hengende på veggen :) Håper gutten din blir bedre etterhvert, har også hørt at dren gjør susen!

  SvarSlett
 8. Godt nyttår til deg og dine også!
  Håper dere finner ut av øre-problemene stakkars liten har...
  Gleder meg til å følge deg videre i 2012 :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 9. Jeg har haft god gavn af blade fra Rosengeraniun. Et blad foldes sammen og puttes i øret, lige som hvis man putter vat i sit øre. Men mon ikke dræn vil være på sin plads, det lyder som om det er en hård omgang.

  SvarSlett
 10. Godt nytt år! Så kjedelig med så mye ørebetennelse! Jeg har ikke så mye erfaring med det. Håper dere finner ut av det. Så stemningsfulle bilder, ser ut som dere har en fantastisk utsikt!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 11. Huff, så slitsomt både for liten og stor! Vi har sluppet unna øreproblematikk så langt, men vet ei lita jenta som har operert inn dren..
  De beste ønsker om god bedring til lillegutt fra meg!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 12. Godt nyttår!

  Selv fikk jeg satt in dren da jeg var sju år. (Det er snart 30 år siden.) Etter det har jeg kun hatt ørebetennelse én gang. (For ca. seks år siden.) Så jeg kan anbefale det. De er sikkert enda flinkere i dag også. Jeg kan ikke huske at jeg hadde noe ubehag rundt inngrepet. Er takknemlig for at det ble så bra!

  Lykke til!

  :)

  SvarSlett
 13. Kiropraktor! Det sitter i nakken hos ørebarn! Bare prøv:) -Lykke til!

  SvarSlett
 14. har supergod erfaring med både dren og homeopati - ungene ble "helbredet" på no time, og han hadde kronisk (omtrent) ørebetennelse i månedsvis.

  Lykke til!

  SvarSlett
 15. Godt nyttår! Huff så kjedelig med ørebetennelse på de små! Lurt å diskutere med legen ang. hva som er anbefalt, og er du ikke fornøyd med legen så kan det gjøre underverker å bytte lege.... Lykke til! Håper det løser seg snart!

  SvarSlett
 16. Godt nyttår til dere snuppa!
  Huff, at lillegull skal plages sånn med ørene :(
  Jeg vet akkurat hvor vondt det er, stakkars liten.
  Håper det ikke fortsetter sånn!
  Godhelgklem fra meg

  SvarSlett
 17. Hei du!
  Vet akkuratt hva dere går igjennom! Isak fikk lagt inn dren nå på fredag, og håper på bedring framover nå. Så fint bad dere har fått forresten! Flinke er dere!

  SvarSlett