tirsdag 31. januar 2012

Liker

Dette hjemmet liker jeg. Bildene er lånt herfra. Damen bak dette hjemmet har en spennende blogg, den kan du gå inn på her.
Dette bildet har jeg tjuvlånt. Fy! Husker ikke hvor det kommer fra heller. Men meningen er så god, jeg måtte bare ha det med. Her i huset nedkjemper vi den ene bassilusken  etter den andre for tiden. Det tar visst aldri slutt. Snart ny måned nå og den må bli sykdomsfri! JA!
Fin tirsdag til deg som fortsatt gidder å titte inn her.

12 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Så lyst og fint, og tøffe bjelker i taket. Vi håper også på at februar blir en sykdomsfri måned - krysser fingrene for både oss og dere!

  SvarSlett
 2. Klart vi gidder å titte inn! Det går litt opp og ned bloggingen for oss alle, og av og til må vi omprioritere litt. Men vi er nå her :-)
  Inspirerende bilder, og det tjuvlånte bildet (hi hi) passet jo veldig godt til bloggen din. Godt å bli påminnet av og til ;-)
  Håper bassiluskene forsvinner snart. Sykt barn her hos meg også.
  KLemmer :-)

  SvarSlett
 3. Jeg liker også:)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg - det setter jeg pris på.

  Klem L

  SvarSlett
 4. Lekkert, rent og luftig. Sånt kan man såvisst like. Takk for at du deler. :)

  SvarSlett
 5. Et nydelig hjem!
  God bedring til alle i heimen. Bassilusker liker vi ikke! Her hoster vi hele gjengen:/

  SvarSlett
 6. Lekkert. Ønsker meg en maler. Tenk deg all vår furu i hvitt. F.eks. 2 etasje. Av hele mitt hjerte ønsker jeg dere en sykdomsfri måned og vår forøvrig. Klem fra søstra

  SvarSlett
 7. Oh flotte bilder. Tenk å kunne ha det så hvitt og rent rundt seg ;) Her er vi også syke.. det varer og det varer.. blæh.. Satser på fin ny, sykdomsfri måned ja.

  Klem Mumsi

  SvarSlett
 8. takk for tipset! helt enig med deg!!

  SvarSlett
 9. Hei og god formiddag!
  Håper dere snart får jaget bassiluskene milevis av sted!!! Nydelig hjem du viser med de tøffe bjelkene, delikat og vakkert. Jeg kunne godt bo der en stund selv om det ikke var noen fargeklatter der. Jeg liker mye jeg!
  Masse god bedring!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 10. I don t understand anything because i'm from spain and I just speak english, but all your images and posts are so amazing!

  SvarSlett
 11. Hei!
  Bildet er "tyvlånt" herfra:
  http://daytobeyou.com/inspire/choose-to-shine/

  SvarSlett
 12. Fine, fine interiørbilder. Skal så absolutt sjekke ut den bloggen nå. God bedring til dere alle! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett