torsdag 29. desember 2011

Late juledager


Jul i huset. Innendørs. Krydret med bilder fra julen i fjor. Utendørs. Jeg bytter gjerne ut Dagmar med klart vintervær og minus 16 grader, anytime!

søndag 25. desember 2011

KOS


Et lite livstegn. Det ble en god bloggepause på meg gitt. Desember ble krevende. På flere måter. Men nå har vi fine dager. Roen har virkelig senket seg. Huset er selvsagt full av høylytt barnelek dagen lang, men alle prosjekter er endelig landet. Vi har badet og dusjet i nytt baderom(!). Fantastisk herlig å ha bad igjen. Ikke minst var det utrolig godt å flytte det midlertidige badet ut fra kjøkkenet. Det vi ikke rakk før jul, gjør vi nå. I dag kom pepperkakehuset opp og i morgen skal det knuses. Jeg har bursdag og skal jammen unne meg en god bit av hustaket med all den deilige pynten på! Fortsatt god jul til deg.

onsdag 14. desember 2011

AdventForsinka adventsbilder på tampen av dagen. Bedre sent enn aldri da! Vinterbildene er fra hagen tatt i helgen. Nå er det mildvær igjen. Typisk. Nattinatt.

søndag 11. desember 2011

Gryteunderlag


Tovede ullballer fra Søstrene kan bli fine som gryteunderlag. Enkle og kjappe å lage også. Slike blir det garantert flere av!

lørdag 10. desember 2011

T.R.A.V.E.L.T

Joda, litt jul i hus. På tross av ørebetennelser, bihulebetennelse og varierende forkjølelser. De har nemlig også vært i hus. Endelig på bedringens vei. Og nå har vi mye å gjøre! God lørdag på deg.

lørdag 3. desember 2011

Ambisiøs førjulstid

Langt mellom innleggene for tiden. Statusen her hjemme er flere oppussingsprosjekter gående samtidig. Bad, vaskerom, gang og kjellerstue. Ingen ferdigstilte enda, men vi håper vi snart kan ta juleferie når det gjelder oppussing av hus. Uansett, rot og verktøy over alt innbyr ikke til blogging ;-) Istedet kan jeg vise frem favorittkoppen min. Den kommer fra IKEA og er perfekt til varme drikker. Fin lørdag!