onsdag 26. oktober 2011

Mix

Åre, sommeren 2011. Mixet med interiørbilder av eldre årgang. Prosjektstatus; Malejobben i gangen er ikke avsluttet enda, gult panel tåler M Y E maling. Badet går det fremover med. Det gamle er nå revet ut og kastet, bortevekk. Akkurat nå måles og planlegges det her, hver liten millimeter. Spennende saker.

torsdag 20. oktober 2011

Malepause

Jeg maler gangen vår. I tre dager har jeg malt unna 12 liter med maling. For en herlig følelse å male vekk gult furu og granpanel! De nye vannbaserte malingstypene fra Jotun er utrolig lette å jobbe med. De tørker raskt og lukter lite, det er bra når man bor med småbarn. Mangler siste strøket i taket + litt dilling så skal dere få se. I mangel på bilder fra maleprosjektet mitt viser jeg heller frem den nye lysestaken min som jeg ikke under noen omstendigheter kunne gå i fra. Den ble med meg hjem, rett og slett. Fra Skeidar foresten.

onsdag 19. oktober 2011

Going down


I morgen starter rivingen av dette badet. Takk for lang tjeneste til brune blomsterflis, sprukken vask og rødgult panel. Vi kommer ikke til å savne dere. Ei heller kommer vi til å savne dusjkabinettet fra åttitallet som pappaen i huset river ned hver gang han prøver seg på en dusj. Container er bestilt. Herlighet så godt det skal bli. Inn skal badekar(innebygd), vegghengt toalett, hvite flis, dobbel vask, dusj med rullestein, sa jeg badekar og skapplass nok til alt dill og dall...oi som det gledes! Beklager å måtte plage dere estetikere der ute med disse bildene, men jeg håper å komme med noe bedre om en måneds tid (eller to!).

Velkommen til oss i morgen svigerfar og ta med slegga!

søndag 16. oktober 2011

Ny kompis

Elefantkompis. Nylig flyttet inn hos Vesla. Myk og god. Helt perfekt. At den i tillegg er et stykke nydelig utført håndarbeid, gjør jo heller ikke noe! Ønsker du deg en selv eller kanskje som gave til noen du kjenner, kan du gå inn HER. Du kan velge farger selv også. Fortsatt fin kveld!

fredag 14. oktober 2011

En rosa drøm
Soverommet til Vesla. Hvitmalt granpanel på vegger. Lillarosa tak. Falt i smak! Solen tittet inn i dag og jeg fikk endelig knipset noen bilder herfra. Gulvet kunne jeg ikke ta mange bilder av, fullt kaos etter to hele dager med lek her inne (planleggingsdager i barnehagen). Lampen er foresten orginal fra husets tidligere eiere, den har nok hengt her en stund. Syns den ble flott til det rosalilla taket så vi valgte å beholde den. Her har roen akkurat senket seg. Det er fredagskveld. Bena på bordet og riktig god helg til deg som titter inn! (En turkis drøm kan du forresten se HER).

tirsdag 11. oktober 2011

Grått er gull

H Ø S T  Min favoritt. Magiske farger. Gull, orange, grått, sort og brunt. Ny snasen veske fra Bianco. Strikka hals, laaange ullstrømper, skinnhansker og ny farge på negler (HM). Jeg er klar for senhøst. I fjor kom vinteren i oktober dere. Den lurer rundt hushjørnet her nå. På tide å ta inn hagemøblene. Tor det.

fredag 7. oktober 2011

Vips!

Så var sommeren forbi. Det var det. Regnet pisker mot ruta. Ute uler høsten rundt hushjørnet. Enten vi liker det eller ei. Inne gjør vi som vi vil. Heldigvis. God helg!


onsdag 5. oktober 2011

På tapeten

Jeg tar utfordringen hos NIB denne måneden. Tapet er gøy! Her har jeg tapetsert en skuffehylle fra det store varehuset. Tapeten jeg har brukt er fra Retrovilla. Veldig enkelt og noe som alle kan få til. Tar med trekassen på bildene under her også. Den er fra en bruktbutikk. Jeg printet ut et bilde jeg har tatt av en nydelig tapet. Tapetlim, klistre på og decoupagelim i to strøk på toppen. Sitter som et skudd!tirsdag 4. oktober 2011

Kaospilot

Da har vi endelig begynt på arbeidet som forhåpentligvis fører oss frem til et nytt og funksjonelt baderom. Badet fra åttitallet med brune blomsterflis og vask som flasser av, skal ut! Hadet på badet. Igjen er det kaos rundt oss. Ingen spøk å pusse opp med småbarn i hus, bare se på Sinnasnekker´n. Bildene over har foresten lite med det nye badet å gjøre. Jeg måtte bare ha noe fint å se på akkurat nå. Stoffet til høyre fant jeg på bruktbutikken for noen måneder siden. Helt perfekt i mine øyne.

søndag 2. oktober 2011

Søndag


Bildet i innlegget under er tatt fra kjøkkenøya vår. Titter du videre inn forbi spiseplassen og inn i stuedelen ser du moccaveggen vår og dette lille hvileskjæret. Den fine puta i stolen er fra Plonka (epla.no). Sol og fint vær betyr ut med hele familien i dag. Ha en fin søndag du også!