fredag 30. september 2011

Fiks ferdig tak!


God helg!

torsdag 29. september 2011

Sterk


Dette sitatet er så sterkt og klokt at jeg ville og måtte ha det her inne på bloggen. Og på veggen. Nå er det printet ut og på vei opp. Kan ikke leses for ofte. Jeg finner masse trøst og styrke i disse ordene. Nå til deg også. Hvis du vil ha. Bildet jeg har satt til er utsikten fra huset vårt når jeg vender meg mot sør. Klem.

onsdag 28. september 2011

Råsa


Eller magenta som jeg kaller den. Kul farge med skikkelig guts! Rent grafisk har jeg brukt denne fargen lenge. I interiøret har den derimot sneket seg på siden vi fikk Vesla. Da måtte jeg liksom åpne opp for rosa, sånn er det jo for mange når jenta kommer inn i familien. Tror kanskje jeg får påpeke at hun går med mye grønt og blått også (politisk korrekt og rett og slett ikke til å unngå når hun har en storebror). Rosa er selvfølgelig en gedigen favoritt hos Vesla selv. Tydeligvis. I helgen ble spisebordet vårt energisk pyntet med rosa tusj. Fort gjort å male over heldigvis. Sjekk ringen jeg fikk meg i sommer da, måtte jo ha den. Fra Snella & Petronella. Hekleprosjekt i rosa også selvfølgelig.

mandag 26. september 2011

På reisen mot et hjem


Liten flik av kjøkkenet vårt. Det har dukket opp små tablåer rundt omkring i det siste. Endelig kanskje. Vi bor oss inn. Dette huset har begynt en ny reise. Reisen mot å bli vårt hjem. Tror det blir bra jeg. Fin uke til deg som er innom!

søndag 25. september 2011

En turkis drømPå soverommene har vi en fargeplan. Vi har tilsammen tre soverom i 1 etg. Ett for lite i lengden egentlig. Men vi har flere planer! På det største rommet sover lillebror og vi voksne. Storebror og Vesla på de to andre. Tenkte jeg skulle vise noen bilder herfra også etterhvert. Umalt granpanel ble malt med høyglanset maling i sommer. Litt (over)modig kanskje, men vi angrer ikke ett sekund. Veggene ble malt med Chi (matt) på alle de tre rommene. De gamle tregulvene likeså. Takene på soverommene har alle forskjellige farger. Dette er det turkise rommet. Litt provisorisk takbelysning her inne tenker kanskje du, men foreløpig duger den gamle skjermen perfekt. RO har det endelig blitt her inne også, lillebror sover nemlig hele natten igjennom uten å kny (stort sett da). Jippi!

onsdag 21. september 2011

InspirertEn arvet hylle i kombinasjon med retrokommoden (tidligere blogget her), danner en ny favorittplass i vårt nye hjem. Hyllen ble malt lys grå og huser mindre nips som jeg setter stor pris på. Grått mot varmt tre er fortsatt like nydelig i mine øyne. Tror jeg må være inspirert av sommerens små markaturer. Naturen er i seg selv nok og full av inspirasjon for meg. Har begynt å leve litt etter prinsippet om å bruke det vi har. Sette sammen ting på nytt, male om og skape nye rom i rommet. Disse møblene sto stablet i kjelleren, kanskje ikke glemt men i allefall godt gjemt. Malingen blandet jeg selv av rester jeg hadde. Jeg har foresten bestemt meg for å komme til bunns i eskekaoset nede i kjelleren. Esker fra 3 flyttelass siden, huttetu!

Velkommen til nye følgere, så utrolig stas at dere vil følge bloggen!

mandag 19. september 2011

Pauseinnslag

En fin helg er forbi. Fårikål og skogstur ble det heldigvis tid til. Solen viste seg frem også, men nå trommer regnet igjen på ruta. Da er det bare en ting å gjøre, tenne lys og kose seg inne. God mandag!

tirsdag 13. september 2011

Puter og pause
Et lite puteprosjekt jeg har holdt på med de siste kveldene. Til en glad jubilant som vi har feiret i helgen som var. Veldig, veldig hyggelig! Putene ble ferdige sent på natt, og bildene ble knipset i full fart. Bokstavene er malt på med sjablonger og tekstilmaling. Tenker jeg skal lage noen til meg selv også. Snart.


Høsten er virkelig her nå. Regnet øser ned og jeg har igjen fått kvist i loppisflaskevasen. Må ha det. Halsen kribler og nesa renner. Tror det blir en liten pause her inne jeg! Er plutselig tilbake.

onsdag 7. september 2011

Liten fangst

Retrodynetrekk i en fargekombinasjon jeg liker godt. Funnet av en god veninne som vet akkurat hva jeg liker. To lampeskjermer i konjakkfarge ble også med hjem fra helgens loppis. Herlighet så m y e folk foresten! Litt sånn ukoselig og varmt mye. Er jeg i ferd med å bli mett tro?

søndag 4. september 2011

På en hvitmalt benk
I dag møtte vi på høsten i hagen. Ungene har plukket mye bær i sommer og med største selvfølgelighet samlet de også inn de gule, røde og orange bladene. Vi knipset bilder av dem for å ha på veggen i stua. Bildelister har kommet opp i dag, endelig! Her blir det skiftende utstillinger etterhvert. Snart klare for en ny og forhåpentligvis friskmeldt uke!

fredag 2. september 2011

Kjøkkengleder


Kokebok innkjøpt på salg i sommer. Fine, enkle oppskrifter og en art direction til å smile av. Det hjelper jo litt på motivasjonen til å gjøre noe ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Saft suse altså! Må vise frem safta vi har laget, 6 flasker ble det. Saftkoker fikk vi i innflytningsgave i sommer (må jo ta litt ansvar med alle de bærbuskene i hagen!). Ingen hokuspokus å koke saft forresten, det var kjempegøy og skal absolutt gjentas neste sesong.

I dag skinner solen men høsten er kommet på flere måter. Denne uken har to av tre barn kjent på feber og forkjølelse. Nesten friskmeldte er de og nå er det snart helg! 

Måtte din bli fin.