onsdag 31. august 2011

Fri

Den kreative er fri som fuglen. Bilde tatt på en av sommerens (få) strandturer.

mandag 29. august 2011

Mocca love!


Tapetveggen i stuen(opprinnelig plan), malt med fargen dyp mocca fra Jotun. En farge jeg sterkt anbefaler til deg som ønsker en kontrastvegg, men som syns helt sort kan bli vel hardt. Denne fargen er myk og vennlig som fløyel, og det beste er at den opptrer som sort sammen med alt det hvite. Til varmt tre, er den fantastisk (synes jeg!). Ballongene er fra helgens bursdagsfeiring her i huset. Gjett hvem som fylte år!

(Hvis du lurer, lampen er fra IKEA og vaser fra Søstrene Grene.)

onsdag 24. august 2011

Plastic fantastic

Hvite plastflasker med fine former kan også bli brukbare vaser! Uknuselige og barnevennlige er de også. Og dere, tusen takk for alle fine hilsner til lillebror og innlegget under! I to dager har vi lekt oss frem til nye bekjentskap med store og små og han ser ut til å trives veldig godt. So far so good!

fredag 19. august 2011

Vasekaos og oliven (!)

I flytterotet vårt har vasene mine enda ikke dukket opp. Ups! Denne olivenboksen er ganske dekorativ, tett er den også! Nå har den fått et nytt liv som vase. Rakk dessverre ikke å knipse bildet før blomsten var på hell, ikke bloggepolitisk korrekt altså. Det har vært planleggingsdag i dag så vi har lekt og tøyset sammen hele dagen, det vil si full rulle fra klokken seks i morges (gjesp!). Det vil igjen si m y e tøys. Dagen er nå på hell, håper den har vært god for deg også!

onsdag 17. august 2011

Ris og ros

Utrolig moro at så mange har tatt seg tid til å mene noe om pipa vår, både her og inne hos NIB. Tusen takk!!! Et overveldende flertall går for vinn og ikke forsvinn! Moro at det "uperfekte" har status i hus og heim rundt omkring. Pipa vår skal iallefall få stå i fred og forskermannen er herlig overbevist :-)

Må bare vise dere den nye puta mi. Tidligere liv som rispose. Herlighet, enklere prosjekt finnes ikke! Hell ut risen, klipp av hankene, stapp inn en pute og zipp igjen glidelåsen. Vips! Syns den passet fint i loppisstolen min.

Fortsatt fin kveld til deg som titter inn!

tirsdag 16. august 2011

Inni granskauen


I sommer har vi hatt noen fine skogsturer. Det er begrenset hvor langt inni granskauen man kan komme med tre små og barnevogn på slep, men vi har iallefall snust på den. Herlig! Vi har lært å lete etter piggsopp (en takk til tantene som kan så mye gøy, vi digger dere). Vi har plukket akkurat nok blåbær til smuldrepaien...mm. Ungene har badet i skogsvann og det var selvfølgelig en høydare for dem. Ingenting slår vann og bading for våre små. Skal ikke nekte for at det kom hjem en kvist eller to heller!

Fin tirsdag.

mandag 15. august 2011

Mamma x 3

Dette smykket er jeg veldig glad i. Jeg har satt det sammen selv. Av bokstaver i plexi, inkjøpt i tur og orden ettersom ungene er kommet. Forbokstavene i ungenes navn. Ser du dem kanskje!?

lørdag 13. august 2011

Endelig

Jippi! Endelig har jeg funnet en butikk som selger produkter fra danske Bungalow. Disse mønstrene er helt nydelige og du skal ikke se bortifra at disse handdukene dukker opp omsydde som puter en dag. Lovely!

fredag 12. august 2011

Sensommer


I dag skinner solen i Trøndelag. Vi holder på sommeren litt til. Med iste i glasset og blomster på bordet. Gi bort en klem i dag!

torsdag 11. august 2011

Betong på lissom


On my wall, betongtapet. Denne skulle gjerne fått skinne i stua mi. Se flere varianter her om du har lyst. Takk for fin respons på innlegget under. Pipa får stå i fred inntil videre og stridsøksene er senket. Kjenner jeg forskermannen rett, kommer nok temaet opp igjen i nær fremtid. Fin torsdag!

mandag 8. august 2011

Vinn eller forsvinn?En av diskusjonene her i huset akkurat nå handler om pipa vår. Den har fått seg en forsterkning under oppussingen for å kunne støtte en viktig bærebjelke i huset. Da vi rev av den gamle tapeten på den eldste delen av pipa, dukket det opp biter fra gamle aviser (Adressa). Det er altså en ny del og en gammel del med patina. Ganske sjarmerende i grunn og en herlig kontrast til nye vegger, gulv og etterhvert et nytt tak. Synes jeg. Det synes selvfølgelig ikke forskermannen. Han vil pusse/sparkle. Hva synes du, vinn eller forsvinn for den gamle murpussen? Beklager mørke og kornete bilder men jeg er en utålmodig sjel og hadde ikke tid til å vente på godt fotolys.

søndag 7. august 2011

Elg i solnedgangIkke mulig å få lagt seg i dette huset. Slike utsyn har vi nesten hver kveld og gir oss skikkelig lakenskrekk. Det er sikkert mange av dere der ute som er godt vant til syn som dette. Vi er ikke det og blir kanskje derfor litt ekstra målløse. I dag har vi foresten hatt en utrolig fin dag i skogen. Ungene har badet i et vann, stor stas. Trondheim er flott altså! Ha en riktig god natt.

lørdag 6. august 2011

Smårips


Ferien er på hell. Jeg sitter som vanlig igjen og tenker...oi, hvor ble disse dagene av egentlig? Heldigvis har jeg bildene, visuelle bevis på store og små øyeblikk. Som dere ser, vi har høstet litt rips. Saftkokingen får jeg sysle med når høstmørket er over oss. Storebror har laget eget syltetøy og Vesla fikk virkelig smaken på de røde små bærene. Lite havnet i koppen for å si det sånn! Snart er hverdagen her igjen. Skal bli litt greit det også. Ønsker deg en fin lørdag så lenge!