søndag 31. juli 2011

Perlefin

I glade farger. Som muntrer opp (spesielt på mine hvitmalte gulv, seff). Ønsker deg en fin lørdag. Og, tusen takk for snille tilbakemeldinger på kjøkkenet vårt! Vi bor oss inn sakte men sikkert. Her skal det høstes rips og solbær i dag. Perler fra Søstrene Grene foresten.

Distre småbarnsmor mener søndag of course :-)

torsdag 28. juli 2011

Hverdag

Hverdagen er delvis tilbake. Men vi vil aldri glemme.

tirsdag 26. juli 2011

Sammen

fredag 22. juli 2011

Vi er i haven!


Sommertid. Bloggtørketid. Ferietid. Det er altså her vi er. I haven. Akkurat passe værbitt, rufsete og flott. Slik vi liker det. Håper du har gode sommerdager også. Er plutselig tilbake igjen!

lørdag 9. juli 2011

Kjøkken(2)
Kjøkkenet begynner å komme seg, selv om jeg fortsatt leter etter bortkomne esker med kjøkkenting i. Veggen over vasken er foreløpig ferdig. Gipsplater ble sparklet (skjødesløst), pusset(litt) og malt med akrylmaling. Den tåler fint å vaskes av. Jeg er fornøyd med den. Gråfargen jeg brukte heter foresten "Larvikitt", litt vanskelig å fange den på bildene.

Labert med innlegg her inne for tiden. Nå er det sommerferie hos oss. Kommer garantert sterkere tilbake, selv om det noe sporadisk vil dukke opp innlegg her i ukene fremover. I mellomtiden, ha en deilig sommer!