tirsdag 28. juni 2011

Kveld
Roen har senket seg. Tid for tanker. Løfte blikket og hvile øynene på dette! Fin kveld til deg også.

lørdag 25. juni 2011

Mr. Bowlerman

Eller Mr. Poirot som Rarerina kaller ham. En uro tøffere enn toget. Som jeg vant i blogglotteriet inne hos Rarerina. Heldige meg. Han har ligget nedpakket i flyttelasset vårt noen uker. I går kom han opp som trollet i esken. Og han ble mottatt med energiske hyl fra lillebror! Godtatt av både små og store med andre ord. Vi liker´n! Foreløpig henger han her. Men han flytter selvfølgelig med oss videre inn i gemakkene i dette huset etterhvert. Og foresten; er du av dem som tror jeg alltid har det ryddig rundt meg fordi jeg blogger om interiør? Vel, sjekk bildet over davel :-) Det blir en del stæsj med tre småtroll. Ryddig får jeg ha det senere i livet, eller etter klokken åtte ;-) Mr. Bowlerman kommer fra danske Flensted mobiles. De har laget mange kule varianter, se bare her.

Jeg anbefaler et besøk inne hos Rarerina. Hun er en av mine favoritter i  bloggjungelen der ute. Grafisk, leken, underfundig og humoristisk. Dette er ord som popper opp i hodet mitt og som jeg synes beskriver denne bloggen. Hun er utrolig kreativ og tar bilder med spennende motiv og utsnitt. Ta en titt davel! Tusen takk til deg Rina, både for Mr. Bartemann(som vi kaller han)og for at du deler dine inntrykk og din skaperglede på bloggen din. Hellohowdoyoudoandgoodbye!

fredag 24. juni 2011

Kjøkken(1)


Bitteliten oppdatering på kjøkkenet. Dette er bilder tatt for en uke siden og fremdriften har siden det, vært stor her inne :-) Nytt gulv, nye vegger, nytt tak med dobble gipsplater for bedre brannsikkerhet og lyddemping. Det blir så luftig og fint. Vinduene skal også skiftes ut, men det blir et annet år ;-) Elsker dette gulvet. Hvis du(som meg)trodde at parkettgulv var ensbetydende med gul eik i trestav, ja da kan jeg glede deg med å fortelle at variasjonen og mulighetene er mye større enn det! Vi valgte et parkettgulv fra Tarkett i plank(altså én stav), det er robust, hvittet og børstet. Matt. Og helt nydelig. Det har en veldig naturlig glød som falt i smak hos oss. Vi vurderte furuplank, men valgte det bort pga slitasjen med tre barn. Gulvet hos oss må tåle en god del. Dessuten er det jo en fordel at overflaten er lett å holde ren.

Akkurat nå jobber jeg med veggen over vasken. Der er det gipsplater som sparkles. Vi skal ikke legge flis. Derimot hopper jeg ut i noe jeg ikke har prøvd før...blir spennende å se om jeg får det til! Wish me luck :-)

torsdag 23. juni 2011

Puh!

Det var nesten tre uker uten internett og tv det. Dobbelt puh! Da har vi prøvd det også. OG funnet ut av at vi er bittelitt(!) avhengige av tilgang på nett og tv. Vi er nå innlosjert i nyhuset vårt og har allerede bodd her i 2-3 uker. Spennende, rart, og litt vemodig(vi bodde veldig fint i rekkehuset vårt også). Men ungene storkoser seg på halvcamping. Vi bor nemlig bare med en tredjedel av tingene våre siden vi bare har mellomlandet litt i utleiedelen av huset vårt. Bildene er herfra. I "vår" del begynner ting å se veldig bra ut, men fortsatt litt er igjen før vi kan flytte inn. Kjøkkenet er faktisk nesten ferdig, jeg gleder meg til å vise dere. Om litt. Skal bare først.

Sankt Hans ja! Lever på minnene fra barndommen hjemme i Vestfold. Grilling i fjæra, gnistrende bål og blinkende lys fra alle båtene på fjorden. Herlig! Er det fortsatt slik tro? Håper du har en fin kveld, feiring i fjæra eller ikke.