søndag 29. mai 2011

Den grelle sannhet

 
Dette er kjøkkenet vårt(!) Det kommende kjøkkenet får man vel si. Litt rivningsarbeide har pågått her de siste dagene! Herlig hvordan lyset flommer fritt rundt når unødvendige vegger er revet. Under koreapanelet lå det remser med gamle tapeter som disse to vist her. Litt vel grelle kanskje, men kan sikkert brukes til noe. Vi har valgt en delvis åpen løsning mellom kjøkken/spisestue og stue. Om et par uker skal det monteres nytt kjøkken her inne, det blir flott! Ryggen er heldigvis bedre også. Så i dag skal det males. Håper på å få ferdig kjøkkenet i utleieleiligheten vår(det er inn hit vi skal flytte i første omgang mens vi jobber i det som til slutt skal bli vårt hjem). Ønsker dere en flott søndag!

fredag 27. mai 2011

Mye på programmet

Vesla har mye på programmet for tiden. Kalenderen er full som dere ser. Vi andre henger med så godt vi kan. O store flyttedag nærmer seg med ubarmhjertige skritt. Mamman i huset fikk hekseskudd i går som setter det hele litt på spissen. Litt krydder i hverdagen kan man si ;-) Heldigvis har vi hjelp fra flere kanter. Bestefar står på i "nyhuset" og Mommo holder koken her hjemme. Fantastisk med et ekstra fang for trøst og kos i disse dager.

Slenger med noen flere bilder av Vesla fra 17.mai. Store lille jenta mi.

Tusen takk for fine flyttetips både i kommentarer, på mail og sms. Jeg tar med meg hvert eneste ett av dem!

mandag 23. mai 2011

Dagen

Ute. Det har vært et nydelig vær i dag. Hjelper på alt det.

Inne. Dette har jeg holdt på med. Pluss litt andre ting også. Det har skjedd mye i huset i det siste. Fortsatt en del igjen. Men nå er det snart flytting på denne familien. Skal bare pakke litt først, et par banankasser her og der veit dere(!). Tror det verste jeg blir satt til, er å pakke. Nå skal jeg pakke ned en hel familie på fem, puh! Noen som har gode tips og erfaring, del dem gjerne med meg :-)

tirsdag 17. mai 2011

17.05.2011


Gratulerer med dagen. På tampen!

søndag 15. mai 2011

Forsmak på sommer
Lillebror, sommervarme og pannekaker...mmm!

(Det hører med til fortellingen at sommervarmen nå er byttet ut med overskyet vær, regn og 10 grader. Vi håper det er forbigående)

torsdag 5. mai 2011

Oppussing pågår!

Legger inn noen bilder fra huset. Her skjer det ting om dagene. Dette er bilder fra den delen av huset som skal leies ut. Blir så fint her. Mye av detaljene skal bevares, slik som de nydelige dørbladene og håndtakene. Se det tøffe kjøleskapet som fulgte med huset da, flaks!

Under de utslitte gulvbeleggene lå det fine grangulv. Det skal pusses, hvitbeises og lakkes.

Fine detaljer har kommet frem i dagslyset igjen. Gammel teglstein skal også få skinne.


Fin gammel kasse, blir til slutt en fin ny hylle. Bare vent og se! Snekkeren(svigerfar) har lurt seg med på et bilde. (Tusen millioner takk for  innsatsen og all hjelp, vi kunne ikke klart dette uten deg!)

Ekte retro. Som funker også!

Disse sengene har vi også fått. Er de ikke flotte! Barnesenger kanskje? Tenkte å male dem først, men nå har jeg nesten ombestemt meg. Hva tror du?

Kjøkkeninnredning fra 50-tallet. Mye blir beholdt, men vi vil supplere med noe nytt også. Skal male skroget hvitt og dørene/skuffene i lys turkis. Det må bli bra!

Fin helg til deg som er innom.

onsdag 4. mai 2011

Kjøkkenplaner


Her er noen av kjøkkenplanene våre for det nye huset. Den enkle skissen øverst er noe ufullstendig men viser i grove trekk hva som blir selve arbeidskjøkkenet vårt. Utrolig vanskelig å velge blant alle fristelsene der ute, mye fine detaljer og finesser. En jungel spør du meg. Vi valgte til slutt å legge litt ekstra i de integrerte hvitevarene, kombinert med et enkelt kjøkken fra Ikea. Vi ønsket oss en praktisk og luftig løsning i hvitt. Jeg gleder meg til å leke videre med detaljene etterhvert. Nå er det ikke mange ukene til vi flytter. Spennende!

mandag 2. mai 2011

*Skulle virkelig ønske døgnet hadde flere timer akkurat nå. Mange ting som skjer, men akk så liten tid til å blogge om det. Men, I will be back! Ikke gi meg helt opp i mellomtiden da. 
*