mandag 25. april 2011

Hjemmepåske
onsdag 20. april 2011

Blomsterbukett


Blomster kommer i mange former og farger. En bukett fra min tid i blogglandia. Nå til deg, værsågod!

tirsdag 19. april 2011

Mere påske i skolestuaEr så fornøyd med loppis-fangsten min at jeg kjører på med flere bilder. Det ble rene skolestua på sjenken i stua, jeg sier bare: forandring fryder altså! Nå er det like før vi lander kjøkkenløsningen vår i det nye huset. Tror vi har tegnet fem ulike løsninger til nå. Mye blir klart i morgen. Valg og prioriteringer, hele veien! Kanskje jeg klarer å få laget et innlegg på kjøkkenplanene våre når planen er spikret. Nøkkelord er rene linjer, funksjonelt og enkelt. Ikke særlig nyskapende kanskje, men desto mer varig og praktisk. Praktisk er bra! Vi sees.

lørdag 16. april 2011

Påske på gang!


Karse i kreativ potte. Påskekunst og egg laget av Vesla. Alt laget i barnehagen. Fine barnehagen vår.

Påskeliljer på bordet. Og et bittelite hekleprosjekt på gang, i påskegult selvfølgelig! Fin start på påsken til deg og riktig god helg!

Må foresten takke for alle de koselige hilsnene på forige innlegg, rørende og motiverende. Dere er greie altså! Blir nok flere innlegg her inne ja ;-)

onsdag 13. april 2011

Ydmyk ett-åring


Liten merkedag for bloggen i dag. Ante ikke at det kunne bli så gøy å blogge da jeg startet for nøyaktig ett år siden. Så givende og ikke minst inspirerende. Tusen takk til dere som titter innom meg og som legger igjen hyggelige spor her inne. Dere er gull verdt!

Et blogglotteri er på trappene, så heng med!

tirsdag 12. april 2011

Vår i luften


Litt farger har igjen ankommet heimen. Passer godt nå som våren endelig har kommet til Trøndelag. Som resten av blogglandia var jeg på loppis i helgen, 2 stk faktisk. Er godt fornøyd med fangsten. Den røde Luxo lampen, globusen og den gamle skoletavla, var noen av tingene jeg fant. Puta i sofaen tok Mamma med seg da hun var her på besøk. Den kommer fra barndomshjemmet mitt og er en arvet pute fra min mormor. Både rart og fint å se den her hjemme i sofaen min. Litt laber virksomhet er inn for tiden, dessverre. Det er ikke fordi jeg ikke har noe å fortelle, men rett og slett fordi hverdagen er litt for travel akkurat nå. Vi har også begynt oppussingen i huset og det er utrolig mange valg som skal taes. Spennende.

Håper du har det fint og at våren er kommet til deg også!

onsdag 6. april 2011

Hvit og fargerik
Ja, det går faktisk veldig godt an å være hvit men samtidig fargerik. Det er jo dette hjemmet et eksempel på. Hjemmet til Anne Black, kjent for mange. Men for dere som ikke kjenner dette navnet; Anne Black er en kjent dansk designer som lager fantastiske produkter i porselen, bare se HER. Jeg ser mange likhetstrekk mellom produktene hun lager og utformingen av hjemmet hennes, gjør du også!? Likte du dette hjemmet, må du gå inn her for flere fantastiske bilder.
Ren inspirasjon!

Bildene er lånt fra www.boligmagasinet.dk

tirsdag 5. april 2011

Boks


Et lite tips for deg som er like gal etter fine og praktiske bokser som det jeg er. Disse selges på Meny butikkene for 30 kroner stykket. Fine, ikke sant?

søndag 3. april 2011

Trappestol


Trappestol funnet på bruktbutikken i forrige uke. Prøvesittet og godkjent av Vesla. Den blir så perfekt i huset vi skal flytte til. Planleggingen av vårt nye hjem har så absolutt begynt! Mange valg og prioriteringer må gjøres, spennende prosess. God søndag til dere!

lørdag 2. april 2011

Lys

 

Et fargeglad frokostbord i dag. Det er så herlig at lyset er tilbake igjen, hurra! 
Ha en fin lørdag :-)