onsdag 30. mars 2011

Endringsmodus

Endringer er ofte positive og nødvendige. Kan være viktig å huske på av og til.

Fint sitat av Søren Kierkegaard.

søndag 27. mars 2011

Dilla


Dilla på hjemmelaget knekkebrød for tiden. Akkurat som resten av landet virker det som! Ikke den verste dillen jeg har hatt. Rett og slett en sunn og finfin dille i ny boks. Fra Bohus. Oppskrifter på hjemmelaget knekkebrød finner du i allmass, prøv å google "hjemmelaget knekkebrød!"
Foresten, beklager vinterbildene i forrige innlegg. Skal ikke gjenta seg altså ;-) Heretter er det bare vårbilder som godtas! Håper våren har kommet litt lenger der du befinner deg.

lørdag 26. mars 2011

Innevær


Ute er det innevær for tiden. Snø og vind. Kong Vinters siste krampetrekning (håper jeg!). Hva er bedre enn kreative sysler rundt bordet. Ikke mye.

fredag 25. mars 2011

KveldKveld. Voksen stillhet. Ingenting er som et måltid i ro og fred. Fin fredagskveld til deg også!

mandag 21. mars 2011

Hektiske tiderJeg har visst ikke så mye nytt å komme med for tiden. Det er utrolig mye på gang, men lite bloggbart materiale. Spennende tid. Til sommeren flytter vi inn i nytt hus og mye skal planlegges innen den tid. Litt overveldende. Mest gøy selvfølgelig! Barnerommet ble ryddet i helga og jeg knipset noen bilder. Her kommer første pulje. Dette er Vesla sin side av rommet. Fortsatt fin kveld til deg!

torsdag 17. mars 2011

Stillhet


I morgen. Bloggers day of silence. For Japan.
Vil du hjelpe kan du gå hit.
*

onsdag 16. mars 2011

MinikunstnerFineste bildeserien ble med Vesla hjem fra barnehagen for en tid tilbake. Uttrykksfullt og energisk. Ingen tvil om at det er et høyt tempo over denne lille kreatøren nei! Fortsatt fin kveld til deg som er innom.

tirsdag 15. mars 2011

Sjøveien (del2)

Som lovet, her kommer flere bilder fra Sjøveien. Noen har lurt på den fine tapeten på kjøkkenveggen. Den heter Cow Parsley og er fra Cole&Son. Tapeten inne i den fine teakskjenken er en retrotapet kjøpt i butikken Stas her i Trondheim. Klokken på kjøkkenveggen er hjemmelaget, som mye annet i dette hjemmet. Håper du likte titten!

mandag 14. mars 2011

Sjøveien

I sjarmerende Sjøveien på Ranheim (Trondheim), bor det en skikkelig bra dame. En av de snilleste og mest generøse damene jeg vet om (nå vet jeg hun rødmer bittelitt). Hun bor i et fantastisk sjarmerende og spennende hjem. Denne damen er av de som bare har en grunnleggende sans for å skape et hjem med personlighet og er trofast mot stilen sin. Dette hjemmet er ikke preget av skiftende trender, men likevel levende og fylt med hotte detaljer som jeg kunne gitt armen for. Jeg har fått lov til å vise dere bilder av hjemmet hennes her på bloggen. Kjempegøy! Her kommer første ladning, men stay tuned for det kommer mere! Ha en fin dag i solen.

torsdag 10. mars 2011

Lekne bokstaver

Innpakningspapir som ga meg lyst til å tegne igjen. Sprudlende, lekent og gøy. Bokstavlek er alltid gøy! Skulle gjerne hatt disse som store plakater på barnerommene...hmm, aner jeg et nytt prosjekt her?!

søndag 6. mars 2011

Fastelaven
Finfin dag har det vært. Fastelavensris med ekte fjær ble det ikke (husker at jeg så en eske med påskepynt og fjær laaaaangt nede og innerst i kjelleren da vi ryddet, neste år...). Jeg ble litt inspirert av forslaget inne på NIB og lastet ned en fil med litt eksotiske fjær, printet og klipte ut. Fuglene ble googlet og printet ut også. Boller er fortært og Vesla har perlet sin første ferdige plate i dag (stor stas for henne, tidligere har hun vært veldig fornøyd med en rad eller to!). Stor jente, som tiden flyr (klisjé, I know...men synes ikke det er lenge siden hun var babyen i huset). Vi har en spennende uke foran oss, bare å brette opp ermene...

Foresten, trenger du litt kjøkkeninspirasjon? Besøk denne siden. Så mye fint!!! Og med det samme jeg er i gang. Tesilen jeg viste i forrige innlegg, er herfra. Fin ny uke til deg.

lørdag 5. mars 2011

Teasub
Da var det helg igjen! Vi har vært i gang siden 06.10 i morges. Herlig. Det snør og vi har vært ute og lekt. Denne teasub´n er så tøff, måtte bare vise dere. Fungerer godt og det er jo viktig også ;-) Kvistene skal snart bli pyntet med fjær. Det er jo fastelaven. Boller skal det vel bli ei råd med også. Digger orange for tiden jeg. Fin helg til dere alle!

tirsdag 1. mars 2011

Tidlig vår


Mars er litt vår for meg. Jeg nyter at solen igjen fyller hele stua. Disse bildene knipset jeg i dag. Mye energi brukes på alt annet enn bloggen for tiden. Mulig det blir litt rolig(ere) her inne en liten stund. Men jeg kommer sterkere tilbake altså! Ha det fint så lenge.