torsdag 24. februar 2011

Huslykke

Som flere av dere allerede har gjettet, vi er på flyttefot. Vi har nemlig kjøpt oss hus! Stas. Her hersker det ren og skjær huslykke for tiden, blandet med en liten dæsj iskald fornemmelse av alt arbeidet vi har foran oss. Men hey, det blir først og fremst en spennende prosess, vi digger jo å pusse opp ikke sant!? Dere skal selvfølgelig få bli med på det når den tid kommer. Dette bildet viser foresten utsikten sett fra kjøkken og spisestue. Vi trenger vel ikke si at vi gleder oss! Jeg har selvfølgelig begynt planleggingen...

tirsdag 22. februar 2011

Ryddings


I dette huset ryddes det for tiden. Ryddes med stor R. Hvorfor? Det gleder jeg meg til å fortelle deg. Snart, heng med...

Fin dag til deg!

mandag 21. februar 2011

Streif av sol
Vi nyter sol i dag, herlig vintervær i Trondheim!

fredag 18. februar 2011

RO


Helg igjen. Herlig. Jøye meg for en uke! Kommer mer tilbake til den siden. Men nå skal det bli godt med noen dager sammen, uten ting på programmet. Bli friske er det eneste. Viser bilder av det gamle melkespannet fra småbruket vårt, som endelig er kommet på plass ved godstolen. Synes den ble fin der, jeg. Strikkajakka fra Noa Noa og perlekjedet mitt får dere også se. Små detaljer.

Jeg ønsker meg ro i helgen min. Og så ønsker jeg at du måtte få den helgen du trenger akkurat nå. klem til deg.

torsdag 17. februar 2011

Feber i heimen


Feber kan man få av så mangt. Lillebror fikk det antageligvis fra greie storesøsken. Mamsen fikk nok feber av å se seg selv blåst opp på en helside i den siste utgaven av Kamille Mor&Barn. Jaggu godt jeg rakk å løpe gjennom dusjen den dagen. Det er noen måneder (og kilo!) siden den hyggelige fotografen knipset bildene sine. Mer skal jeg ikke si om den saken. Kjempegøy at de ville ha med hjemmet vårt i bladet da, det skal sies.

Jeg er plutselig litt mettet på farger nå jeg. What? Litt for høy feber kanskje!? Får håpe det går over snart. Fin og sykdomsfri ettermiddag til deg!

søndag 6. februar 2011

mix

Igjen kommer en helgemix fra meg. Dessverre liten tid for de store prosjektene akkurat nå og da må det rett og slett bli sånn. Tok turen innom Fretex i går og se hva jeg fant! En bok om plantelære fra 1923, en nydelig brodert duk(stor var den også, spørs om jeg orker å sette saksa i den) og en leselampe. Kjempefornøyd var jeg!

Disse er fortært! Mm...mint og sjokolade er godt. I nytt porselen til ungene fra IKEA. Fargene er skikkelige gladfarger. Skulle ønske det kom servise til voksne i disse fargene også. Ønske ønske....

Lilla og orange er fortsatt en favoritt her hos oss.


Vi har laget avtrykk av lillebror sin hånd og fot. Ikke enkelt med små føtter som liker aller best å krølle tærne i møte med et underlag. Til helgen blir det fest for lillebror, oi som han skal feires!

Ha en fin uke folkens!

fredag 4. februar 2011

Bittelitt retrolykke

Kjapp shinings av kritt tavlen fra IKEA. En stripe retrotapet(fra Retro Villa) og litt tapetlim, vips! Detaljene, vet dere ;-)

Ønsker dere en finfin fredagskveld!

torsdag 3. februar 2011

Inspirasjon til tåspissene

Dette er hjemmet til Johanna, damen bak den superfine bloggen Highway Design. Jeg har fått lov til å vise dere noen bilder fra hjemmet hennes i Finland. Grafisk og lekent med sterke innslag av farger her og der. Jeg liker godt blandingen av gult og grønt, sammen med det sorte og hvite. Jeg er inspirert helt til tåspissene, et fantastisk hjem med nydelige detaljer! Denne damen er grafisk formgiver, men hun designer også tekstiler og accessoarer. Det er hun som har designet uroen med skyen og regndråpene, bare se her! Dette var en del av hennes eksamenserbeid. Flink altså. Vil du se mer, gå hit.

Alle bildene er hentet med tillatelse fra bloggen Highway Design.