onsdag 7. september 2011

Liten fangst

Retrodynetrekk i en fargekombinasjon jeg liker godt. Funnet av en god veninne som vet akkurat hva jeg liker. To lampeskjermer i konjakkfarge ble også med hjem fra helgens loppis. Herlighet så m y e folk foresten! Litt sånn ukoselig og varmt mye. Er jeg i ferd med å bli mett tro?

19 kommentarer:

 1. Flotters:)(
  ha en fin dag............ eddaskreativiteter
  klemklem

  SvarSlett
 2. Liker å titte innom deg selv om vi har litt ulik stil. Fargeglede! :)

  Onsdagsklem :)

  SvarSlett
 3. Jeg er ganske mett på loppis og retro, synes utviklingen har tatt litt vel av. Dyrt, folk som er frekke og grafsete, samt kun kjøper for at det er kult, Og selger det dyyyrt videre for eksempel. Men små skatter er kult å finne.
  Takk for fine ord hos meg. Det er rart det der, at man føler man blir kjent via bilder og ord. Har sansen for deg også, og jeg kjenner at jeg kunne tenkt meg å møte deg også. Om jeg tar turen til barteland skal jeg saktens si fra!
  Tenkte på deg i går, for da flyttet jeg min bartemann til trappa. Forandring fryder. Rart det der, at jeg suller rundt med detaljene mens mannen murer og gjør klart til peis. (Men jeg har da også malt yttergangen!).
  Fin uke til deg! Klem

  SvarSlett
 4. ..skjønner godt hva du mener med de "trange loppe følelsen".. Jeg har sluttet å gå på loppemarkeder, holder meg til den lokale bruktbutikken (som egentlig ligner på et loppemarked minus alle menneskene*ler*)

  Deilig å kunne gå i fred synes jeg, mens andre synes hele den loppe opplevelsen (trengsel,mennesker, mas og varme) er et must..

  Vakre ting iallefall! Veldig Deg :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 5. Ja, det var litt av en folkemengde på det loppiset der altså!! Men jeg er svært så fornøyd med min fangst, fant jo flere midt-i-blinken-ting! Lenge siden sist det skjedde.
  Jeg er så glad vi har forskjellig stil altså, det er jo nesten like gøy å finne ting jeg tror du vil like som å finne noe jeg vil ha selv! Godt jeg plukka med meg dette da ;)
  Ha en strålende dag, snuppa!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. oh oh oh oh oh i love the fabric in the background!!

  SvarSlett
 7. Lekre farger på tingene!

  Du begynner kanskje å bli mettet når det gjelder loppemarked. Det kan være fordi markedet har endret seg. Det er ikke lenger en ro over det, folk er ikke bare hyggelige og det hele er fordi alt er mer populære nå.

  SvarSlett
 8. å! nydelig!
  takk for dagens lille vakre fargedose!
  ( mett! å ja..! jeg har faktisk blitt det!
  hadde jeg nå aldri trodd, hihi..)

  stor moaklem

  SvarSlett
 9. Skal si du hadde mer hell og lykke en meg på helgens loppis!! Så nydelige skatter:-) klem fra Cecilie

  SvarSlett
 10. Å ja! Loppemarkeder kan være gufne. Koser meg mer når jeg går i ro og fred på bruktbutikken. Hadde en sjokkopplevelse på sist loppemarked. To damer rev datteren min overende, og raste videre uten å si unnskyld. En annen dame skrek til min mor, og anklaget henne for å prøve å ta tingene hennes. En annen ting. Greit at gamle ting lukter. Men når det er gammel svette og kroppslukt fra menneskene som dominerer lokalet... ÆÆÆÆÆsj

  Hihi, ble litt revet med her nå:)

  Klem:)

  SvarSlett
 11. så fiint!
  men kanskje vi som har gått på loppis i mange år får nok når det er så fullt? Og nå har jeg lyst på nye ting i huset, ikke bare gamle ting :)

  SvarSlett
 12. Sikke lækkerier du har fået fingre i - Dejligt at have nogen der kender en så godt og ved hvad man kan lide:-)

  SvarSlett
 13. Så fine fargar!! Loppemarked, ja. Har faktisk ikkje kjent på kriblinga ennå... Den kjem vel. Men eg er som fleire her inne, litt oppgitt over trange og kavete lopperom... Kjekt med bruktbutikkar, der ein ikkje treng å sloss seg til loppene..:-) Og fretex...

  Fin dag til deg! Klem!

  SvarSlett
 14. Fine farger - passa sammen :-) Jeg kan ikke annet enn å le av mange på loppemarked-de er bare helt ville. Mannen min stod og holdt på en gammel Smurfeboks og så ble den bare revet ut av hendene på ham. Dama forsvant i en fei, og vi stod igjen målløse. Det er jo bare ting ;-)

  SvarSlett
 15. Utroolig kule farger i bildene dine :) Veldig shinedesign-ete ;)

  SvarSlett
 16. Flotte funn! Så heldig du er som har en veninne som jakter for deg:-) Loppis har blitt en prøvelse for meg som ikke liker trengsel og stress, men fortsatt så drar jeg avgårde. Følelsen over et skikkelig kupp veier opp fro det:-)
  God helg!

  SvarSlett
 17. HEI :) har prøvd før, men vet ikke hvor det ble av..
  jeg lurer på hvor du får tak i så fine spraylakk farger? jeg finner bare vanlige kjedlige farger..

  du er til stooor inspirasjon , gleder meg den dagen jeg får meg eget hus og kan la inspirasjonen blomstre ;)

  SvarSlett
 18. Hei Katrine! Tuuusen takk for fine ord, de gjorde meg glad :-) Jeg svarte deg foresten under innlegget du kommenterte sist, som heter "Perlegalskap"! Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 19. Kjempefine ting og bilder. Vitamininnsprøytning. Og slikt liker vi.
  Loppemarked er blitt mer et ork. Folk er ikke riktig kloke alltid. Kjenner jeg blir litt ille berørt av det hele. hehe, men i helgen skal jeg jommen trø til på årets første loppis. da skal vi bare kose oss og spise grøt og lapper.

  SvarSlett