mandag 15. august 2011

Mamma x 3

Dette smykket er jeg veldig glad i. Jeg har satt det sammen selv. Av bokstaver i plexi, inkjøpt i tur og orden ettersom ungene er kommet. Forbokstavene i ungenes navn. Ser du dem kanskje!?

15 kommentarer:

 1. Jättesnyggt! Så himla snyggt med plexibokstäverna!

  SvarSlett
 2. Så fint smykke. Og for ein god idé. Kor får du kjøpt slike bokstavar i pleksi?

  SvarSlett
 3. Kjempekult smykke. Skjønner godt at du er glad i dette. Sart og røft på samme tid med plexiglassbokstavene og med en hjertegod betydning.

  SvarSlett
 4. Jeg tror det er flere som lager disse bokstavene i plexi. Jeg har funnet mine i Sverige, én i Stockholm og to i Åre (på denne butikken faktisk: http://norrmalmsel.jetshop.se/om-oss-i-45.aspx). Jeg er sikker på at om man googler litt rundt, så dukker det opp designere som lager disse. Kos at dere likte smykket mitt også :-)

  SvarSlett
 5. utrolig vakkert var det!
  helt unikt:)
  klem

  SvarSlett
 6. Simpelthen ELSKER det! Fantastisk kult! Kommer jeg over noen sånne kule plexibokstaver, så kan det hende jeg må stjele idéen din -hvis det er lov!?
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 7. Det var kjempefint! Jeg har lenge ønsket meg et smykke som representerer barna mine, og dette var både tøft og fint på samme tid. I like. :-)

  SvarSlett
 8. Kjempefint smykke! Diggar bokstavar, veit du..;-)

  Takk for god klem - det varmer i ei tøff tid! Har ein sjuk, sjuk tantegut - og det gjer så vondt i tantehjerta!

  Klem

  SvarSlett
 9. Virkelig fint. Jeg går med ett gammelt annheng(heter det det?) med bildet av Una inni, av og til, og føler alltid at jeg nesten har hun med. Det er en fin følelse. Og forresten, fantastiske stoffer du har gravd frem. Gleder meg til de skal bli puter, din flinke flinke damen!

  SvarSlett
 10. Veldig fint smykke og særlig når det også har en slik betydning...skal sjekke ut det nettstedet du nevner over her:-)

  SvarSlett
 11. Kjempefint smykke, og så kjekt når man kan ha barna rundt halsen. Barna er nok glad i farger ja. Og jeg syns det ble riktig så flott, men litt glad for at det går vekk i regn også ;)

  SvarSlett
 12. ååå det var helt nydelig!

  SvarSlett
 13. for en nydelig ide! nysjerrig på hvor du har fått kjøpt disse bokstavene, elsker plexi selv, nemlig.
  har nettopp funnet din fiiine blogg, og lagt meg til som følger :-)

  ha en flott dag!

  SvarSlett