søndag 29. mai 2011

Den grelle sannhet

 
Dette er kjøkkenet vårt(!) Det kommende kjøkkenet får man vel si. Litt rivningsarbeide har pågått her de siste dagene! Herlig hvordan lyset flommer fritt rundt når unødvendige vegger er revet. Under koreapanelet lå det remser med gamle tapeter som disse to vist her. Litt vel grelle kanskje, men kan sikkert brukes til noe. Vi har valgt en delvis åpen løsning mellom kjøkken/spisestue og stue. Om et par uker skal det monteres nytt kjøkken her inne, det blir flott! Ryggen er heldigvis bedre også. Så i dag skal det males. Håper på å få ferdig kjøkkenet i utleieleiligheten vår(det er inn hit vi skal flytte i første omgang mens vi jobber i det som til slutt skal bli vårt hjem). Ønsker dere en flott søndag!

18 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder och mönster! Härligt blogg jag följer dig nu! :-)

  Elina

  SvarSlett
 2. Spennende! Vi pusser opp og bor samtidig, det er nesten som å være på campingferie - uten feriebiten, selvsagt. ;-) Stygg-kul tapet, er jo supert om dere tar vare på litt av den.

  SvarSlett
 3. Å, gleder meg til å følge videre! Tapetene var utrolig kule, men kanskje litt too much i et helt rom?! Men jeg er åpen :) lykke til m maling!

  SvarSlett
 4. Hei og hopp!
  Så koselig att du vil følge meg! Det varmer!
  Ser ut som dere har nok å finne på om dagen! Spennede med nytt kjøkken!
  God arbeidslyst!:o)
  Kram

  SvarSlett
 5. Så smart å åpne opp og dermed få mer gjennomlys og boltreplass!
  De fleste hus har altfor mange unødvendige dører, syns nå jeg.

  Foreløpig ser det rimelig kaotisk ut hos dere.. Men det blir sikker rålekkert, funksjonelt og fint når dere er ferdige. Hvem har forresten laget kunsten på veggen under vinduet? Ser nesten ut som dere har hatt besøk av selveste Poul Pava ;-))
  Hilsen Bolette

  SvarSlett
 6. Hehehe, nyyydelige shinedesign-farger det der da :)

  SvarSlett
 7. Det kommer til å bli utrolig fint!
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 8. Det blir bra til slutt, men kan være litt kaotisk underveis. Masse lys er alltid et bra utgangspunkt:)

  SvarSlett
 9. Grelle?!? Neinei, dritkule!! :D

  SvarSlett
 10. Spennende. Vi fant også flere lag tapet under det vi rev vekk. Morsomt å skrelle av lag for lag, og se mer og mer av husets historie.
  Gleder meg til å se videre. jeg vil også ha nytt kjøkken!
  Men men....

  SvarSlett
 11. Va spännande med köksrenovering. För 1,5 år sedan blev vi färdiga med vårt kök o vi valde också att öppna upp och göra kök, matplats o vardagsrum i ett. Ett beslut vi aldrig har ångrat! Det blir väldigt socialt och bra! Här är bilder från vårt kök när det var klart : http://renovationaryroad.bloggplatsen.se/2009/11/19/2205879-ta-da/
  Lycka till med fortsatt renovering, jag återkommer för att få se resultatet :)

  SvarSlett
 12. Veldig kule tapeter, men kanskje litt vel glorete på store flater, ja. Som du sier - kan sikkert brukes til noe! Spennende å følge med videre.

  Håper du får ei fin uke!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 13. Åh så spennende. Tøft når det står på, men tenk når dere er ferdig. Det kommer nok til å bli helt smashing så flink som du er!

  SvarSlett
 14. Der så det ut som dere har ett lite prosjekt ja, ;-), så spennende da! Tapetene var jo kule de, men kanskje i små doser.
  Lykke til med prosjektet.
  Fin blogg, melder meg som følger, så kan jeg følge med på resultatet også:-)
  katrine

  SvarSlett
 15. Den var jo nesten litt kul den tapeten da..hehe
  Spennende å følge med her inne!
  Glede meg til å se!
  Fin sommerdag til deg
  :):)
  Eldrid

  SvarSlett
 16. Hei! Spent på korleis det går med oppussinga hos dere:) Linka til bloggen din i kveld, har et innlegg om den fiiine cow parsley tapeten du viste fra et innlegg hos ei venninne for ei stund sidan.♥ den! Håper det er oki;)
  Kristine

  SvarSlett
 17. Super sødt mønster :)


  Hilsen

  Henning
  http://cafepåfrederiksberg.dk/

  SvarSlett
 18. Hei du!

  Lenge siden nå! Savner deg her inne, men veit du sikkert er i overkant travel med flyttinga:-) Gler meg til bilder etterkvart...når du får hovudet over vatn:-)Håpar du har det bra!

  Klem til deg!

  SvarSlett