mandag 23. mai 2011

Dagen

Ute. Det har vært et nydelig vær i dag. Hjelper på alt det.

Inne. Dette har jeg holdt på med. Pluss litt andre ting også. Det har skjedd mye i huset i det siste. Fortsatt en del igjen. Men nå er det snart flytting på denne familien. Skal bare pakke litt først, et par banankasser her og der veit dere(!). Tror det verste jeg blir satt til, er å pakke. Nå skal jeg pakke ned en hel familie på fem, puh! Noen som har gode tips og erfaring, del dem gjerne med meg :-)

7 kommentarer:

 1. Misunner deg virkelig ikke den sparklinga. Ikke pakkinga heller forsåvidt. Lite tips å komme med, annet enn at om dere ikke skal flytte langt, hadde jeg ikke brukt timer på å pakke alt det knuselige inn i avispapir. Bare det du er mest redd for. Hos oss var det iallefall ikke noe som ble knust, men vi flyttet bare 5 min. i kjøring vekk fra der vi bodde. ;)

  SvarSlett
 2. Underbar bild över vattnet och husen! Ja, packa är aldrig så roligt men måste man så måste man..! :-)

  SvarSlett
 3. så spennende. O store flytting på gang! :)
  ser ut som dere får det kjempefint - gleder meg til å se!

  når vi en dag skal flytte drømmer jeg om å få inn et flyttefirma. gi dem nøkkelen og be dem ringe meg når alt er på plass! ;)

  lykke til!
  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 4. Fin utsikt altså! Så fin by du har! ;)

  SvarSlett
 5. huff.. flytting er jammen ikke gøy, men det er jo veldig gøy med nytt hus og det å dille rundt å få ting til å passe.

  Jeg har flyttet 13 ganger i mitt 31 år lange liv, og man skulle tro tipsene var mange. Men nei.. Men sett nummer på eskene feks 1A 2A 3A
  også har du en bok hvor du skriver kort hva hva vær eske inneholder. Når eskene skal bæres på plass i nytt hus merker du de forskjellige rommene med A B C osv, da havner alle eskene på riktig rom og det føles iallefall mer overkommelig :) Sist men ikke minst, lykke til :)

  SvarSlett
 6. Et lite tips. Klær, puter, dyner og annet mykt pakkes best i svarte søppelsekker og merkes. Regner med du skal ha litt hjelp til flytting av esker etc så nr og bokstav på utsiden var et veldig godt tips day slipper du å bruke all din tid på å svare på hvor alt skal være.

  SvarSlett
 7. For noen herlige gulv!!

  Jeg vet, pakking er noe skikkelig dritt, for å si det som det er, hehe.. Ingen gode tips, annet enn å hoppe idet!

  Klem fra Stine

  SvarSlett