tirsdag 26. oktober 2010

Kvist i glass

Av og til er det ikke store forandringen som skal til. Som å snu kjøkkenbordet for eksempel. Plutselig forandrer uttrykket seg helt. Og med en kvist i Norgesglasset plukket på søndagstur med storebror, ble det riktig så koselig. Jeg vurderer noe mere massivt på veggen over spisebordet, et stooort lerret med stoff kanskje?! Noen som har gode ideér?

Gangen i andre etasje fikk også besøk av en kvist i helgen. Denne ble pyntet med perlekunsten til storebror. Konglene kom han hjem med i en pose fra barnehagen en dag. Hm...begynner han å likne sin mor!? Den fine flasken er foresten et av mine siste loppefunn og passer superfint som vase. Hurra for gjenbruk!

Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen her inne. Oppmuntrende og veldig inspirerende. Hurra for dere!

søndag 24. oktober 2010

*U*RO på soverommet

I en kommentar ble jeg oppmuntret til å vise den ferdige uroen som jeg lagde i sommer. Her er den. Stjernene er sydd av gamle putetrekk og noen restebiter fra Stoff&Stil. Retrointeressen skal inn tidlig ;-) Jeg har supplert med noen nye og noen gamle bilder fra soverommet. Dagene strekker ikke helt til for alle mine gjøremål for tiden. Og har jeg noen minutter til overs er lyset borte. Vi har hatt en fin helg og er klare for en ny uke.

Det er fortsatt mulighet til å gi meg din stemme i Dagbladets kåring av den beste interiørbloggen for oktober. Da må du gå inn HER. Jeg var himmelfallen da jeg fikk vite om nominasjonen. Det er jeg fortsatt. Mine mednominerte er både erfarne og utrolig dyktige folk med flotte blogger, så jeg blir fantastisk glad om du vil gi meg din stemme.

Fin ny uke til deg!

onsdag 20. oktober 2010

Vinterdag

Tre personer trasket avsted i morges. To små helt overlykkelige. "Mammaaaa, det snøøøør!". Etterfulgt av. "Mammaaa, jeg vil gå på skiii til barnehagen i dag!!". Den tredje forsåvidt ganske lykkelig han også, mest pga de nye vinterdekkene som kom på i grevens tid (i går!).

Snøen overrumplet oss fullstendig. Vi rakk ikke rydde inn sommerlekene en gang. Litt vemodig syn. Det var det liksom. Men samtidig er vi jo vant til disse skiftningene. Tror ikke jeg kunne trives så godt med sommer hele året egentlig.


Det blir for ensformig for meg. Fram med spennende lesestoff og varmt i koppen.


Det var mye fint å se i den nye julekatalogen fra Stoff&Stil. Jeg ble inspirert til å kreere. Digger den følelsen. Da gjør det ikke noe at jeg ikke fikk tid med symaskinen i kveld heller. For i morgen...da!


Fin og kreativ torsdag alle sammen!!

tirsdag 19. oktober 2010

TTT

Ting tar tid. Mange planer og ideér. Fortsatt bare på papiret. Men det nærmer seg altså. I dag har jeg handlet inn fine stoffer til puteprosjektet mitt. Gleder meg til å sette i gang. Når tiden er inne. Skal bare...(!)

søndag 17. oktober 2010

Vinnerne

Utrolig mange av dere har ønsket seg putene fra Plonka. Kjempegøy er det å kunne trekke ut hele tre vinnere. Forskermannen har bistått det hele med sin Random generator så alt er riktig og rettferdig gjennomført! De heldige er *trommevirvel* 

1) Sissel 
(fra bloggen 

*2) Hildbjørg 
(ingen blogg selv, 
men en fast leser av 
Shinedesign)

**


3) Hasigamas mamma 
(fra bloggen "Hasigamas Univers")

***
Dette er putetrekkene som blir sendt i posten til de heldige vinnerne. Gratulerer så mye! Morsomt at det har vært så stor variasjon i puteønskene. Tusen takk til alle dere som deltok, men som dessverre ikke var en av de tre heldige denne gangen.

Fin ny uke til dere alle!

*trommevirvel*


I dag er det søndag og trekning av blogglotteriet her inne hos meg! Klokken 21.00 i kveld trekker jeg ut tre stk vinnere av flotte puter fra PLONKA. Fortsatt er det mulighet til å bli med! Legg igjen en kommentar her i så fall.

Ha en fin søndag så lenge!

fredag 15. oktober 2010

Tøysedikt og fine illustrasjoner

En gang i måneden er vi på biblioteket. Ungene har stor appetitt på bøker, men liker repetisjoner (som unger flest antar jeg) og da er 1 mnd passelig lånetid synes vi. Av og til kommer jeg over bøker som fanger interessen min ekstra mye. Denne boka har fantastiske illustrasjoner i lino og collager, laget av Inger Lise Belsvik. Spesielt to-åringen min likte disse godt. Veldig moro synes jeg også det er å lese dikt/vers for ungene. Denne boken er fyllt med barnlige og fine tøysedikt som fenget både storebror og vesla godt. Diktene er foresten skrevet av flotte Halldis Moren Vesaas og Tarjei Vesaas (boken er utgitt på Samlaget). Jeg anbefaler denne jeg, rett og slett!

Nå nærmer det seg trekning av blogglotteriet her hos meg. Men det er fortsatt tid til å hive seg med om du ikke allerede har gjort det! Da må du i så fall legge igjen en kommentar HER.

Ha en fin fredag så lenge!

mandag 11. oktober 2010

Nye apestreker

Endelig. Apen har fått et nytt liv. Hurra. Etter 2 år i en trist eske. Morkne strikker var grunnen. For dere som har samme problem med lignende aper, det er hjelp å få. Gå til den butikken hvor apen ble kjøpt inn og be om et nytt sett med strikker og nagler. Dette skal være gratis. Apen er foresten storebror sin, den fikk han av fine tante Grete til navnefesten for fire år siden.

Minner om blogglotteriet igjen. Alle kan delta. Trekning førstkommende søndag klokken 21.00. Gøy at så mange vil være med!!

lørdag 9. oktober 2010

Danske Bungalow

Bungalow. Nok et bevis på at danskene får det til. Disse produktene er nydelige. Puter, sengetøy, vattepper, esker, notatbøker og mye mer. Inspirert av indiske mønster og farger. Ikke å få tak i her i byen dessverre. Kanskje noen vet om nettbutikker som selger disse varene? Da blir jeg glad for svar.

fredag 8. oktober 2010

Fin fredag!

Søstrene Grene har mye fint. Babushkaplaster da gitt, må jo ha det såklart! Til vesla da selfølgelig, kremt. Stakk innom Fretex i går også, fant to duker i glade farger(siste bilde, til høyre). Må snart ta frem symaskina igjen, lenge siden sist nå altså. Men ikke i kveld. Tv-kveld. Ha en fin fredagskveld. Tilbake til skjermen!

torsdag 7. oktober 2010

Hjemme hos oss

NIB (Norske Interiørblogger) kan du se en liten presentasjon av hjemmet vårt. Hvis du vil. I dag har lillebror og jeg hatt en dag i byen. Været har vært strålende, vinden som har regjert de siste dagene har gått i dvale, enn så lenge. Superkoselig lunsjdate hadde vi og så ble det bittelitt shopping. Knipser et bilde imorgen og viser frem fangsten. Fin kveld til dere!

mandag 4. oktober 2010

Shinedesign i Dagbladet

Ukas interiørblogg i Dagbladet. Shinedesign er en av 4 nominerte blogger til oktobers beste interiørblogg. Jøye meg. Jeg er så utrolig stolt og glad. Konkurransen er virkelig beinhard, men så gøy å bli nominert da!! Har du lyst til å gi din stemme til meg, må du gå inn her. I dette gode selskapet trenger jeg din stemme. Så stem da folkens :-)

***Så gøy at så mange vil være med på blogglotteriet. Putene til Plonka er virkelig nydelige og absolutt verdt å kjempe litt for. Vil du være med på lotteriet er det bare å klikke på ikonet til høyre og legge igjen en kommentar.

søndag 3. oktober 2010

BLOGGLOTTERI***

På tide med litt festivitas på bloggen. Jeg har rundet 80 innlegg siden starten i april og jammen er det ikke ufattelige 120 personer som ønsker å følge bloggen min! Mange fine kommentarer gir dere meg også. Utrolig hyggelig, og dere gjør meg både stolt og glad! Er ikke det verdt å feire så vet ikke jeg! Derfor mine kjære lesere, lodder jeg ut 3 stk putetrekk. Putene er håndlaget av Plonka og sydd i fantastiske retrostoffer. Kvaliteten er superduper, min ser dere på bildet over.

Reglene er enkle og som følger: Gå inn HER og velg deg ut en favoritt. Navnet på din utvalgte skriver du i kommentaren din (for eksempel "gul&brun retro putetrekk"). De vanlige reglene gjelder videre.

1 LODD for å legge igjen en kommentar under dette innlegget.
2 LODD for en kommentar og legge deg til som følger av bloggen min (hvis du allerede er det, teller det selvfølgelig også).

Absolutt alle kan delta, du må ikke ha egen blogg! Bare husk å skrive mailadresse i kommentaren din.

3 stk vinnere trekkes søndag 17.oktober klokken 21.00. Hiv dere med, folkens :-) Masse lykke til!!!