torsdag 30. september 2010

Barnerom


Viser noen bilder fra ungenes rom i dag! Lillebror og jeg er på farten og skal treffe de andre småttisene i barselgruppa, det blir stas. Etterpå skal vi på foreldresuppe i barnehagen. Været er virkelig nydelig for tiden også. Digg. Ha en flott høstdag der ute :-)

mandag 27. september 2010

Markatur og fårikålEn superbra helg er forbi. Markatur på lørdag, med mimmi og bestefar. Kakao i koppen og kanelsnurrer til. Ingen andre steder jeg får en restart på samme måte som i skogen eller på fjellet. Denne helgen har været vært nydelig også. Søndag rakk vi innom et lite loppis, før vi benket oss rundt bordet sammen med gode venner og med fårikål på menyen. En gjennomført helg i høstens tegn, med andre ord!

Reportasjen som sto på fredag er nå lagt ut på nettsidene til Adressa. For de som vil bla i en pdf av den trykte utgaven kan gå direkte hit.

lørdag 25. september 2010

Glade lopper

I helgen som var ble det tid til besøk på to loppiser og en bruktbutikk. Her er fangsten min! To stk krus fra Figgjo, to søte og gule hjertebokser fra det glade 70-tallet, et frokostsett til seks av merke Burleigh, nydelig tapet (hurra!) og en nydelig lysestake fra Arabia. I tillegg fikk jeg tak i en stor og flott messinglysestake som skal males. Retrostoffer har vist seg å være ganske vanskelig å få tak i her i byen(i allefall for meg). Men hva skal man med bruktbutikker når man har gode venner som sender varme tanker når de snubler over glade sengetøy i familiens skap og skuffer!? Tusen takk fineste Barbro, for de flotte stoffene, men mest av alt for at du tenkte på meg og tok deg bryet med å samle dem til meg! Heldige meg!
Pst. Noen av dere har spurt om å få direkte link til artikkelen som sto i går. Jeg skal legge den ut her når/hvis den blir lagt ut på nettsidene til Adressa. Tjobing!

fredag 24. september 2010

Shinedesign på trykk

Jøye meg, så rart det var å åpne avisa i morges! Finne bilder av seg selv og hjemmet vårt over flere helsider. Tenk at de ville komme hit til oss å lage en artikkel på det! Veldig moro da! Litt blandede følelser å slippe til andre som skal knipse sine utsnitt og velge hva som skal vises (her er jeg nok litt yrkesskadet må jeg innrømme). Men veldig spennende og endelig få se resultatet! Sidene om meg og bloggen kan altså leses i dagens utgave av Adresseavisens Hjem magasin. Moro for meg det! Fredagen er her igjen og det er duket for en helg fylt med fine planer. Kommer et innlegg veldig snart over forrige helgs loppefangst også. God fredag til deg :-)

tirsdag 21. september 2010

Animal Farm

Dyrene har inntatt heimen. Foreløpig lever vi ganske harmonisk sammen. Vi og dyrene. Trives gjør vi også, i allefall vi på to ben. Inne på en av mine favorittblogger, nemlig hos Rarerina, har jeg sett fine dyr malt i hvitt og sort. Det måtte jeg prøve også og det ble akkurat så gøy som jeg trodde. En elefant og et neshorn ble hvite og pryder nå vinduet på soverommet. Da jeg først begynte å kikke meg rundt her hjemme, fant jeg ett og annet dyr i de fleste rom. Reine farmen! Nå skal jeg lete frem vognposen til lillebror og litt varmere klær, her har høsten toget inn for fullt! Fin tirsdag til deg :-)

lørdag 18. september 2010

Posefin

Finfin kjolepose til oppbevaring av kosete bamser på barnerommet. Denne hadde mamma med til meg sist hun var på besøk. Jeg hadde den på mitt barnerom som liten. Nå er den snuppemor sin. Moro. Fin er den. I dag har jeg vært på ikke mindre enn to loppiser og en bruktbutikk. Jøye meg så moro. Trivelig selskap hadde jeg også! Bilder av fangsten kommer nok. I mellomtiden, fortsatt fin helg til deg!

mandag 13. september 2010

HjerteEt lite hjerte til vesle søta mi! Laget under tv-kvelden på fredag. Tv´n står og durer mens jeg styrer på med andre ting! Jeg liker det sånn. Litt travle dager for tiden. Mye spennende som skjer. Innimellom alle gjøremålene må vi kose oss. Viktig. Lillebror vokser så fort. Plutselig ligger han langflat i sandkassa med munnen full av deilig sand han også! Fin mandag fra meg :-)

torsdag 9. september 2010

Sensommer

Bilder knipset på trilleturen vår i går. Vi er så heldige med fantastisk vær for tiden. Sol, varme og fønvind. Herlig.

Vesla vår har blitt 2 år. I bursdagsgave fikk hun en babydokke som både krabber, skriker, roper maaama og paaapa. Fryktelig mye arbeid med denne dokka altså. Det bæres og bysses, puppes og stelles. Tror nok vesle storesøster er preget av den nye hverdagen med lillebror i huset. Rart å se så mye omsorg i en så liten kropp. Av og til må vi rett og slett peile henne inn på noe annet, da er hun svett og forkavet etter alt styret med dokka. Det er jammen ikke greit å være bare to år og ville en masse. Heldigvis har denne babyen en AV knapp i siden. Praktisk.

Jepp. Her er jeg. Kommer ikke til å florere med bilder av meg på bloggen altså ;-)

I morgen skal jeg knipse bilder av to nydelige og hvite stoler som ankom heimen i dag. En sann drøm sier jeg bare!

onsdag 8. september 2010

Stuefix


Har fixet litt på stua. Det er høst og fargene har dempet seg noe her inne. Litt deilig det også, selv om sommeren kom og gikk litt for fort i år. Heldigvis for meg synes jeg høsten er den beste tiden på året. Flotte farger og ren, frisk luft....mmmm.  Lillebror og jeg er klare for trilletur i sola, tjohei!

torsdag 2. september 2010

Hverdagsglimt fra meg


Liten storebror har vært hjemme fra barnehagen de siste dagene. Formen har ikke vært helt på topp pga av slitsom hoste, spesielt på natten. Deilig med noen rolige dager hjemme i eget tempo. Sammen har vi blant annet sett Pelle Politibil, perlet og dullet med lillebror. Utrolig koselig, tross hosten. Rakk til og med å knipse noen bilder i dag. Av den fine nye puta, sydd av Plonka. Flott, ikke sant!

Litt hyllenips i høstlige toner!

Og sist men ikke minst, denne NYDELIGE posen som jeg fikk kapret meg på Kasparas salgsblogg. Jeg blir rett og slett litt gladere av å ha denne rundt meg, hurra! 
Glad helg til deg :-)