lørdag 21. august 2010

Tante Brun & Tante Grønn


Her om dagen hadde vi superkoselig besøk. Vi er så heldige å ha ganske mange tanter i vår familie. Noen er familietanter og andre er vennetanter. Disse to fine tantene som dette innlegget handler om tilhører den siste kategorien. Vi hadde en fin kveld sammen, været var nydelig og skravla gikk. Herlig. Smulpaj(smuldrepai på norsk kanskje?) og vaniljesaus/is ble fortært. Og se hva de hadde med til lillebror da!

Finfin matboks fra Blafre, trerangle og kjempesøt matboks fra Ugly Childrens Clothing. Ikke rart både lillebror og mamman er fornøyd! Takk for noen koselige timer sammen tanter og på gjensyn :-)

onsdag 18. august 2010

Solstreif på kjøkkenet

En trehylle fra IKEA fikk ny drakt i går. De nye tapetene mine har jammen fått ben å gå på! Herlige og muntre, de lyser opp i miljøet. Nå kan høsten bare komme, for på kjøkkenet mitt er sommeren forlenget :-) Flott onsdag til deg!

søndag 15. august 2010

Utflukt


I dag har vi vært på Ringve botaniske hage. Ut å få litt luft og løpe fritt. Litt øre i toppen etter at vesla mosa nesa for tredje gang på to dager. Den ser ikke så bra ut, stakkars liten nesetipp. Vi får se om den må sjekkes ut av kyndige i morgen. Blomstene er ikke plukket inne i hagen altså, selv om det var fristende ;-)
Utrolig deilig plass. Vi bruker den sommer som vinter. Stor stas for ivrige små å få mate endene i dammen, løpe fritt på de fine gressmattene eller rusle rundt mellom trærne inne i "storskogen". Mye flott å hvile øynene på og et avslappende sted for store og små. Et kjempbra sted for en impulsiv søndagsutflukt!

Ringve botaniske hage er en del av Trondheims univeritet, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og ble opprettet i 1973. Hagen er på 130 mål, og omkranser Ringve Museum. Den inneholder vitenskapelige samlinger av levende planter fra ulike deler av verden. Samlingene skal gi kunnskap om planter, botanikk og hagebruk, og de brukes i forskning og unervisning. Hagen er også park og rekreasjonssted for byens befolkning.

fredag 6. august 2010

Retrotapeter og litt nytt


Må bare vise frem disse nydelige tapetene jeg har kjøpt meg. Bildene på Retrovilla yter ikke tapetene helt rettferdighet altså, de er MYE finere i virkeligheten!!! Var litt usikker på om de var blasse i fargene, men da jeg pakket dem opp av papiret...aiaiai. Gleder meg til at disse skal friske opp hjemmet vårt.
En kjapp sving innom bruktbutikken resulterte i noen fine funn også, synes jeg. To krus i nydelige farger, et par fat med fin farge og mønster og en søt metallboks til deilige drops!
Salg er det jo for tiden også. Jeg har benyttet muligheten til å handle inn et par kjoler til jenta vår. Dette er farger og detaljer som fallt i smak her i huset! God fredag til dere :-)

søndag 1. august 2010

Eames


Jeg er en stor fan av Eames. Har vært det lenge. Etter at jeg ble kjent med blogglandia har jeg skjønt at jeg slettes ikke er alene om akkurat det ;-) Men jeg kan ikke like designerduoen mindre av den grunn og det er noen produkter jeg har ønsket meg lenge. På lørdag gikk vi resolutt inn i en møbelbutikk her i byen og bestilte oss nye kjøkkenstoler. Kjempegøy! 6 ukers bestillingstid var i drøyeste laget, men på den andre siden har vi jo ønsket oss disse i ca. 10 år nå. 6 uker til klarer vi! Imens leker vi oss med House of cards, som også er designet av duoen! God søndag dere :-)