søndag 25. juli 2010

FerietidTusen takk for hyggelige hilsner i anledning lillebror her på bloggen!!! Utrolig koselig. Lillebror har nå rukket å bli 11 dager gammel. Tiden går fort, det er helt sikkert. Storebror og storesøster er ivrige og engasjerte. Vi lever et rolig liv og favner fine dager med sol. Trønderværet er uforutsigbart, så det har vært dager innimellom hvor jeg har vurdert lue til ungene(!).

De siste dagene har vært nydelige, det skal sies. Vi har vært ute mye. I hagen. På lekeplassen. Og på bytur. Koselig besøk har vi også fått! Og gresset har fått gro. Her er det ferietid!

fredag 16. juli 2010

Lillebror


En fin og frisk liten lillebror kom til oss onsdag 14. juli, 2 dager etter terminen. Oi, som han var etterlengtet! Nå har vi det fint og jammen kom ikke sommeren til Trøndelag også. Hurra! Håper dere nyter fine ferier der dere måtte befinne dere :-)

lørdag 10. juli 2010

Liten grønn lunge

Bak huset har vi en liten hageflekk. Vi har valgt å legge en ganske stor terasse, med plass til spisebord, planter, et par dype stoler og god plass til lek. En beskjeden gressplen har vi der også. Ingen av oss har spesielt utviklede hagegnomegenskaper, så denne lille plassen kan vi beherske ;-) Her koser vi oss mye på ettermiddagene. Ha en flott lørdag til dere som titter innom!

fredag 9. juli 2010

På fjorden


Fjord. Utsikt. Frisk sjøluft og måkeskrik. Blått. Hvitt. Rent og friskt! Magen har vært på tur i dag, til denne deilige plassen igjen. To vordende trebarnsforeldre og et par hovne føtter. Hvile. Rekreasjon. Avslapning. Stille før stormen. Jeg har alltid vært veldig fascinert av eksteriøret på ferjer. Rent og oversiktlig, alt unødvendig dilldall er skrelt vekk. Øyet kan rekke så langt som bare det, tankene enda lenger. Herlig!

lørdag 3. juli 2010

Flere bilder


Knipset noen flere bilder av stue og bord. Ny vinkel. Nå skal jeg gi meg altså ;-)

Nygammelt stuebord


Vårt nye stuebord. Fra bruktbutikken. Med ny hvit fargedrakt. Har valgt å beholde bena brunsorte foreløpig. Det skal få bo seg inn. Stua er et vanskelig rom å fotografere i. Vi har en vegg med store vinduer og i denne vinkelen er det nesten umulig å få bra bilder. Ellers er sommeren kommet til oss og det er varmt og godt ute. Herlig! Fortsatt god lørdag til deg :-)

fredag 2. juli 2010

Sol og kjøpetips


Et lite innlegg for å ønske dere som er innom en god helg! Vi har deilig sommervær i dag og en tilnærmet frisk liten jente. Hurra og endelig! Vil samtidig tipse om disse bøkene som jeg har kjøpt fra Tamo, en webbutikk med utrolig kjapp levering! Bøkene er fra et lite japansk forlag som heter Paumes og er fulle av fine interiørbilder. Formatet er også lite og nett, prisen er heller ikke verst. Anbefales! Ellers er det et par småprosjekter på gang i heimen, blant annet et stuebord fra bruktbutikken som er i ferd med å få hvit drakt. Kanskje blir det bilder i morgen, det går litt tregt med fremdriften for tiden.