tirsdag 19. oktober 2010

TTT

Ting tar tid. Mange planer og ideér. Fortsatt bare på papiret. Men det nærmer seg altså. I dag har jeg handlet inn fine stoffer til puteprosjektet mitt. Gleder meg til å sette i gang. Når tiden er inne. Skal bare...(!)

17 kommentarer:

 1. Åh det kender jeg så godt.. alle de planer, som bare ligger i kø for at blive lavet og gjort.. men omvendt, hvis man ingen planer havde liggende ville det også blive lidt kedeligt.. :) Er spændt på at se hvad du får lavet.. :)

  SvarSlett
 2. Hi hi, TTT og skal bare vet jeg alt om!!! Vi har tre parallelle store prosjekter på gang... og enda noen små... huset står på hodet for tiden!
  Smiler som bare det når jeg ser på den superkule puta jeg vant! Kan nesten ikke tro at jeg var så heldig :)
  Ha en flott kveld!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Heisann... Jeg lurer veldig på hvor du har fått tak i det alfabet bildet ditt? kunne tenkt meg ett sjønner du :)

  SvarSlett
 4. Du har det så flott hjemme - koser meg hver gang jeg er innom deg :) Skjønner godt at ting tar tid - hverdagen ruller og går uansett hvor mange kreative prosjekt man har lyst til å ferdigstille. Hvordan har du laget de hånd/fotbildene? Veldig stilige! Ser selvlysende ut?!! Kunne tenke meg å lage noe liknende av hender/føtter til min lille sønn. Syntes de bildene dine er mye finere enn slike "sølvavtrykk" som man finner i ethvert hjem! Ønsker deg en fin kveld. Klemmer

  SvarSlett
 5. Hei anonym! Bildet med alfabetet kommer fra IKEA :-)

  Hei Yvonne! Bildene med hender og føtter, er 4 små lerret. Den sorte bunnen er malt med sort akrylmaling og en bred, tørr pensel. Storebror sine avtrykk kom på med hvit akrylmaling. Lett som en plett! Har foresten vist dem på bloggen tidligere, ta en titt her om du vil.

  http://shinedotdesign.blogspot.com/2010/04/sma-hender-og-ftter.html

  Takk for superkoselig kommentar foresten :-)

  SvarSlett
 6. Skal bare... her og ;o)

  TT definitivt T :o)

  SvarSlett
 7. Vet akkurat hva du mener! Har minst 10 prosjekter på gang, men ingen tid..

  Men en fantastisk lekker og inspirerende Blogg!

  Følger spent med på fortsettelsen!

  SvarSlett
 8. jeg vet! her har det vært stillstand i malingen i nesten en uke. jeg hater TTT, men er litt for trøtt for tiden til å stresse etter jobb.

  SvarSlett
 9. hahaha, om jeg kjenner meg igjen. ikke at jeg har kjøpt noen putestoffer eller noe...men bare det å få hverdagen til å henge ihop. med kynk i ryggen blir alt krøll. men jeg blir i bedre humør av å se de fine interiør bildene dine. og av to glass vin... de må vle hjelpe å løse opp ryggen..;)

  SvarSlett
 10. Å ja! Ting tar alltid tid. Ofte tre ganger lengre tid enn ein trur... Høyres ut som eg har vore der eg òg? Å ja! Men ekstra kjekt når ein endeleg kjem igong - og ikkje minst når ein er ferdig!! Listene i gangen vår lot venta minst eit år på seg. No kosar eg meg kvar gong eg går gjennom der!

  Spent på puteprosjektet ditt da! Her har me hatt syklubb ikveld, så no er det opprydding - gulvet er fullt av knappenåler, mønster og stoffrester! Men utruleg kjekk kveld!

  Ha ei god natt!

  SvarSlett
 11. Go morn!

  Haha, skjønner hva du mener med TTT. Jeg er mer av den som kjøper ting på loppemarked, har en plan med det, og så blir det glemt. Før den tid får jeg en ny ide, og da er det den som er i fokus. ...Kanskje jeg denne ukene skal se meg rundt og få gjort noe med de halvferdige prosjektene.

  Forøvrig litt lei meg for at jeg ikke rakk å delta på give awayen din. Har mer enn bare en gang kikket på de putene. Men at jeg ikke "rakk" det er vel heller en bekreftelse på at jeg den siste tiden ikke har fått tid til å besøke så mange blogger som jeg ønsker. Vel, vel.

  Ha en hyggelig dag :o)

  SvarSlett
 12. Heisan!
  De tre T`ers lov kjenner jeg ualminnelig godt til, he, he..
  Hele vår uoppussede kjellerstue rommer loppismøbler som skal få en makeover og selve kjellerstua ja den skulle vært ordnet i stand så lenge jeg kan huske...
  Liker så godt medisinesken på toppen av skapet!
  Lykke til med puteprosjektet ditt!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 13. "You are not alone, I am here with you" fra Jacko og meg:) Vi kommer i mål vi også!

  SvarSlett
 14. Åååh så fina bilder. Lycka till med puteprojektet!

  SvarSlett
 15. superfint!!! Kombinasjonen sort/hvitt/rødt er så kul. Alltid så flotte og inspirerende bilder inne hos deg!

  Ha en fin-fin dag!!

  Marit :)

  SvarSlett
 16. Skjønner hva du mener! Så mange prosjekter.. og planer.. Lyst å gjøre alle nåå :)
  Lykke til videre med prosjektene dine!
  Fiine bilder btw :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett