torsdag 7. oktober 2010

Hjemme hos oss

NIB (Norske Interiørblogger) kan du se en liten presentasjon av hjemmet vårt. Hvis du vil. I dag har lillebror og jeg hatt en dag i byen. Været har vært strålende, vinden som har regjert de siste dagene har gått i dvale, enn så lenge. Superkoselig lunsjdate hadde vi og så ble det bittelitt shopping. Knipser et bilde imorgen og viser frem fangsten. Fin kveld til dere!

6 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Flott reportasje, grattis altså:)

  SvarSlett
 2. Så artig, snuppa!! Du er virkelig i vinden for tida, og det er så fortjent! Flinke du :)
  nattaklem fra meg

  SvarSlett
 3. Nå har jeg vært gjennom hele bloggen din!!!Ahhhhh så mye fint for øyet, den ble lagt inn i mine favoritter med en eneste gang:)
  Kan du ikke vise fram uroen du har lagd, er så nysgjerrig:)
  Kan jeg spørre hvilken bruktbutik du bruker å besøke i byen....tips:hvis du ikke har vært hos "etter min morfar" på bakklandet- ta turen!!

  Ha ei riktig god helg med alle dine:)
  Julie

  SvarSlett
 4. Eg såg deg på NIB ja :o)
  Flott reportasje!!!

  Du har det så fint altså :o)

  SvarSlett
 5. Så fin reportasje av ditt flotte hjem! Har vært inne og sjekket:) Takk også for koselig kommentar inne hos oss:)
  Ha en fin høst-fredagskveld! Hilsen fra nabo-hjembyen din:)

  SvarSlett
 6. Forresten, jeg har bodd i Trondheim i 7 år og har så godt forhold til den byen! Når jeg er inne og titter hos deg så kommer liksom minnene frem. Både jeg og mannen savner byen av og til:) Planlegger en kjærestetur dit i høst uten barn for å mimre litt:) Det var i denne tiden min brukt-interesse virkelig tok av og jeg har mange små ting og noen møbler som er kjøpt på ulike loppemarkeder og bruktbutikker i Trondheim!

  SvarSlett