lørdag 9. oktober 2010

Danske Bungalow

Bungalow. Nok et bevis på at danskene får det til. Disse produktene er nydelige. Puter, sengetøy, vattepper, esker, notatbøker og mye mer. Inspirert av indiske mønster og farger. Ikke å få tak i her i byen dessverre. Kanskje noen vet om nettbutikker som selger disse varene? Da blir jeg glad for svar.

17 kommentarer:

 1. Heeeelt enig! Jeg har googlet etter disse produktene flere ganger, de har så veldig mye fint! Jeg kjøpte en pute fra Bungalow på Kremmerhuset for et par år siden, men de har visst sluttet med merket. Jeg har ikke klart å finne noen andre som selger disse superfine tingene, men er spent på å høre om noen andre her vet :-)

  SvarSlett
 2. åj, det var masse fint. Det sto en liste over fysiske butikker og nettbutikker på den siden du linket til : http://www.bungalow.dk/STORE.LOCATOR.php

  SvarSlett
 3. Det er nemlig smukke sager - og der findes et pænt udvalg lige her: http://www.purestyleliving.dk/group.asp?group=195
  - mange æsker ganske vist, men dog også tekstiler på de sidste sider :-)

  SvarSlett
 4. Se der ja! Takk for tipset Kaptein Biff. Jeg overså den siste anonyme lille linken på siden som viser til "Internet shops" :-)

  SvarSlett
 5. Så fine produkter. Denne nettsiden må sjekkes ut;-)

  SvarSlett
 6. I love the colors and patterns, I have never heard of this company, I'moff to check out more.

  SvarSlett
 7. For noen FANTASTISKE fager!! Skal rett inn og sjeke siden deres etter dette! Danskene kan virkelig dette med design! Synes de står fremst i rekkene både når det gjelder mat og kreativitet generelt.Angående bokhyllene i spisekroken vår, så er det Billyhyller fra Ikea. Mannen min har saget av og tilpasset sidehyllene slik at de skulle passe. Vi måtte faktsik bruke makt og dytte de inn der de skulle være, og nå sitter de så fast at om vi flytter må hyllene følge med huset hihi!! Men det er så hyggelig med bøker og før vi fikk opp hyllene føltes rommet helt nakent. Ha en ortsatt fin dag. Nå skal jeg rydde kjøkkenbenken og preparere den for maling. De skal bli hvite selvfølgelig :)Vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten Bengalac :))Klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 8. Hadde tenkt til å tipse om Kremmerhuset, men ser over her at de kanskje ikke har merket lengre. Kjøpte noen puter der for en stund siden, virkelig vakre mønstre!

  SvarSlett
 9. Å så fint dette var. Blir så glad av slike farger:-) Skulle gjerne visst hvor man får tak i disse produktene.

  SvarSlett
 10. danskene skuffer ikke,
  de er og blir nummer 1 på design synes jeg!:)
  kjøpte noen kopphåndkler fra bungalow når jeg var i københavn i fjor. har de fremme nesten hele tiden for de er så fine..

  ønsker deg en fin ny uke,
  vibeke

  SvarSlett
 11. Så nydelege ting! Og så ser det ut til at du har ein god unnskyldning for å reise til Bergen! Lille Rips har nemleg litt av Bungalow sine ting:-)

  http://vestablikk.blogspot.com/2010/03/rips-med-flte.html

  Klem

  SvarSlett
 12. Jeg oppdaget på websiden til Bungalow at de har (noen?) av disse varene her i min by (Fredrikstad). Så den butikken skal jeg absolutt sjekke ut! Utrolig flott design! Takk for tips :)

  SvarSlett
 13. Hei hei
  Kom over bloggen din inne på Nib og har nå lest litt bakover her :)
  Jeg falt pladask for den mint/turkise hylle du har malt, med gul tapet på skuffene. Dette var i innlegget fra 18.august i år.
  Tror du at du kunne vært ufattelig snill og delt fargekoden på den mint/turkise fargen?
  For den var helt nydelig!

  Ellers må jeg si at du har gjennomført en flott kontraststil på huset ditt, akkurat som jeg liker det =)

  SvarSlett
 14. Hej!
  Jag är också så förtjust i bungalows alla fina saker. här kan man köpa lite av deras sortiment: http://www.broarne.se

  SvarSlett
 15. Hei! Lille rips ( lillerips.com) i Bergen selger Bungalow. Det lilla sengeteppet er fortida på salg i butikken...

  SvarSlett
 16. Hei!
  Det er en stund siden du skrev dette innlegget, men om du fortsatt er glad i herlige tekstiler fra Bungalow må du klikke deg inn i nettbutikken vår!
  På www.keiserensnye.no finner du både putetrekk, kjøkkenhåndklær, papirbokser og andre ting fra denne herlige leverandøren.
  Velkommen til oss!

  SvarSlett