lørdag 18. september 2010

Posefin

Finfin kjolepose til oppbevaring av kosete bamser på barnerommet. Denne hadde mamma med til meg sist hun var på besøk. Jeg hadde den på mitt barnerom som liten. Nå er den snuppemor sin. Moro. Fin er den. I dag har jeg vært på ikke mindre enn to loppiser og en bruktbutikk. Jøye meg så moro. Trivelig selskap hadde jeg også! Bilder av fangsten kommer nok. I mellomtiden, fortsatt fin helg til deg!

5 kommentarer:

 1. Nei så søt kjolepose! Herleg ekte retro! Trur ikkje eg har sett liknande.

  Og så gøy med loppis og brukthandel! Her i byen er det ikkje loppis på hausten. Synd. Og bruktbutikkar savnar eg å kikke i - dei fleste er heilt uaktuelle med barnevogn...

  Men ha ein fin lørdag vidare! Me bloggast!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nei så kul den posen var - det er gøy når skatter fra barndommen blir tatt i bruk av en ny generasjon :-) Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 3. Så koselig og omtenksomt av din mor :) Rørende :)
  Synes den var veldig fin også ;) Var på 3 loppiser i Trondheim i dag , endte opp med en såpekopp :( Men det var koselig likevel :) Var innom Fretex i fjordgata , og der fant jeg jammen meg 2 opal vaser til 25 kr stk . :) Jeg har ønsket meg slike vaser lenge , ble så glad ! :)Små gleder store gleder :)

  Ønsker deg ei fin helg videre :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Vilken fin blogg du har, fina bilder.
  Vad roligt med en kjolepose, en jättebra idé.

  SvarSlett