søndag 15. august 2010

Utflukt


I dag har vi vært på Ringve botaniske hage. Ut å få litt luft og løpe fritt. Litt øre i toppen etter at vesla mosa nesa for tredje gang på to dager. Den ser ikke så bra ut, stakkars liten nesetipp. Vi får se om den må sjekkes ut av kyndige i morgen. Blomstene er ikke plukket inne i hagen altså, selv om det var fristende ;-)
Utrolig deilig plass. Vi bruker den sommer som vinter. Stor stas for ivrige små å få mate endene i dammen, løpe fritt på de fine gressmattene eller rusle rundt mellom trærne inne i "storskogen". Mye flott å hvile øynene på og et avslappende sted for store og små. Et kjempbra sted for en impulsiv søndagsutflukt!

Ringve botaniske hage er en del av Trondheims univeritet, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og ble opprettet i 1973. Hagen er på 130 mål, og omkranser Ringve Museum. Den inneholder vitenskapelige samlinger av levende planter fra ulike deler av verden. Samlingene skal gi kunnskap om planter, botanikk og hagebruk, og de brukes i forskning og unervisning. Hagen er også park og rekreasjonssted for byens befolkning.

6 kommentarer:

 1. Fint på Ringve! Lenge siden jeg har vært der nå , kanskje man burde tatt seg en tur ? Håper det går bra med nesetippen , hørtes ikke godt ut!

  Fin søndagskveld(natt) !

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som ein herleg søndag! Nydelige bilder. Håper det går bra med lille nesetippen!

  SvarSlett
 3. Ahhh, hærlig sommerstemning med nydelige bilder!

  Ser ut som dåkke har hatt ein fiiin dag :o)

  SvarSlett
 4. ..så ut som et herlig sted!
  men, stakkars lille vennen din sin nesetipp da, usj...håper det går bra!
  ... skjønne bilder!
  moaklem

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder! :-) Sommarstemning!
  Håpe nesetippen te vesla sleppe flerre mosingar framøve, det e liksom nok med ein...
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 6. Fargene i de to første bildene er bare heeelt herlige!!!!!
  Fine bilder ellers også altså ;)
  Stakkars liten nese...

  SvarSlett