onsdag 5. mai 2010

Lys og varme


To nye loppislamper er malt og har fått nye skjermer på. Samme prosedyre som sist egentlig. Kjøpte nye skjermer på IKEA og limte stoffet på. Enkelt og greit. På jakt etter den mye omtalte våren måtte jeg bare gå til innkjøp av disse søte boksene(HouseDoctor)her om dagen. Litt lys og vår inne iallefall, nå når været viser seg på sitt minst sjarmerende. Snart kommer´n...våren. Det er vi lovet!

8 kommentarer:

 1. enda flere fine lamper! ugjenkjennelige ja :)
  hurra for kreative deg!
  klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine lampar - og vårlege fine bilder!! Likar veldig godt det gule hjå deg:-)

  Ha ein fin dag - så satsar me på at våren snart kjem!

  SvarSlett
 3. Veldig pene lamper! Det vil jeg og gjøre! Må bare finne noen fine retrostoffer først. Det syns jeg er ganske vanskelig i Oslo gitt...Finnes visst noen andre som er raskere enn meg ;) Fin blogg!! Deg skal jeg begynne å FØLGE!

  Ha en fin dag.

  Ps; det er vår ute idag.

  SvarSlett
 4. Herlig lampetryllerier!
  Utrolig flott foten på den med Marimekko-trekket. det er nok min favoritt, men det er stilig å trå til med pangfarger også. Morsomt at du har brukt den ene lampeskjermen opp ned for det har du vel...
  Boksene var nydelige og absolutt vårlige.
  Ha en fin vårkveld!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei Janne! Velkommen til bloggen min, gøy at du liker deg her! Nei, retrostoffer er ikke enkle å få fatt i. Jeg leter stadig etter fine fargekombinasjoner, men er vel ikke alene om det her jeg bor heller ;-)

  Heisan Kaspara! Jeg fant ut at litt sterke farger kunne gjøre seg på minsten sitt rom. Der går fargene i gult og lilla. Ellers er jeg enig med deg. De gamle lampefotene i messing gjør seg godt i hvitt. Lampeskjermen snudde jeg opp ned ja! Ha en fin onsdag videre du også ;-)

  SvarSlett
 6. Hei, Shinedesign! Liker bloggen din, veldig inspirerende og til å bli glad av! Teksten til illustrasjonene passer godt, syns jeg. Du skriver i en varm og personlig tone, uten å bikke over i privatsfæren.
  Skulle gjerne ansatt deg til å shine opp hjemmet mitt! Fra "ørken" til oase? En blir fort "blind i eget hus" og glemmer fornyelsesaspektet. Må være gøy å ha så mange kreative ideer OG klare å realisere dem på en sånn spennende og inkluderende måte.
  Håper du fortsetter å skinne - lenge!
  ;-))

  SvarSlett
 7. Heisan igjen!
  Takk for koselig hilsen på bloggen!
  Den fine turkismønstrede koppen fant jeg i bruktbutikken "min" her i Sandefjord. Fant fire kopper med skål og fire ensfarvede turkise asjetter som hørte til. Det er det engelske merket Staffordshire. Har faktisk fire kopper i oransje i tilnærmet samme mønster og. Det blir noe ufullstendig, men jeg dekker ofte med ulike kopper og asjetter, så egentlig gjør det ingen verdens ting.
  Ha en avslappende torsdagskveld!
  Klem Kaspara

  SvarSlett