lørdag 22. mai 2010

Jungelbrøl

Dette er fra eldstemann sitt rom. Her bør man vokte seg for tigerens skarpe blikk og grusomme jungelbrøøøl. Ikke for feiginger altså. Vi har klippet og klistret litt i papir. Pyntet på en gammel cdhylle fra IKEA som fungerer fint som hylle til dyra. Endelig kom mine gamle kartbøker til nytte også...jeg har dilla på dem nemli. Kommer jeg over en gammel, fin bok med skikkelige trykte kart...ja, da må jeg bare ha den med meg.

9 kommentarer:

 1. Hehe...det såg ut til å vere litt regnskog òg der! Herleg rom - fine fargar!

  Eg er òg kjempeglad i kart - kikk gjerne på posten min om det, der er det eit fantastisk nederlandsk kart-kunstverk!
  http://vestablikk.blogspot.com/2010/03/verda-mi.html

  Ha ei fin pinsehelg!

  SvarSlett
 2. Åh, så herlig :) Hyllen var super fin, morsomt med kart bak. Og jungeldyr er en klar hit her også. Vesla er spesielt glad i "apika", som da er apekatt ;) Ha en fin pinse.
  :) IfraLahell

  SvarSlett
 3. Ah, herlig! digget det!! Bildene og hyllen og kartet og dyrene. finfint!

  ha en fin søndag:-)

  SvarSlett
 4. IJ: Ja, vi ble vel kanskje litt mye inspirert av værmeldingen i går:-) Der var det regn, regn og atter regn over landsdelen. Ja, ja...vi får gjøre det beste ut av det og skyer kan jo være flott og dekorativt, ikke sant!
  God søndag :-)

  SvarSlett
 5. Vilket bra tips! Här har vi massor med djur i olika storlekar, ska genast rota reda på en hylla och fixa i ordning till lillemans rum.

  SvarSlett
 6. Hei du :))Jeg blir alltid så vilt begeistret når du kommer med nye innlegg! Du er så flink til å sette sammen til herlige collage! En kunst jeg ikke har lært meg ennå. Mannen min har lovet å vise meg. Må bare få tid til å sette oss ned sammen. Hele helgen har vi snekret ny veranda og ryddet i hagen. Slikt skal jo også gjøres :)Ønsker deg en fin kommen de og litt kortere uke. Klemmer fra Kardemomme :))PS! bildene du scannet til meg har vært pausebildene mine hele helgen hihi!!

  SvarSlett
 7. Så morsomt. sukk. Utrolig hva man kan få til med litt kreativitet. Flink er du. <3 Marita

  SvarSlett
 8. Å for et herlig-herlig rom!
  ..superfint å bruke kart i hyllen! genialt!
  ..fin kveld til deg
  moaklem

  SvarSlett
 9. Kreativt!:) Superkoselig barnerom!

  SvarSlett