lørdag 17. april 2010

WoodsI stuedelen vår har vi en vegg med tapeten Woods fra Cole & Son. Den hadde jeg siklet på i mange år før jeg fikk den på veggen. Kanskje derfor jeg setter så stor pris på den også. Ellers er jeg bitt av tallerkenhyllebasillen, jeg også. Så praktisk og dekorativt da gitt! Gjenbruk er det også. Nemlig!

4 kommentarer:

 1. Heisan
  Hjertelig velkommen til Blogglandia og for en superfin blogg du har skapt deg!!! Jeg synes den virker så spennende, at jeg umiddelbart har lyst til å legge den på linklista mi.
  Jeg vil også veldig gjerne få introdusere den fine bloggen din i et innlegg hos meg, om jeg får lov. Lampen du har laget med det lekre retrostoffet og minner fra sommerhytta er bilder som bare er totalt hjertebankbilder for meg.Så flott du fortalte meg om din nystartede blogg. Får jeg lov til å bruke lampebildet ditt og introdusere deg ved det???
  Liker det du skriver om å få hverdager til å skinne!
  Ha en glad søndag!
  Stor hilsen fra begeistret Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for hyggelig og veldig inspirerende tilbakemelding! Du må gjerne bruke bildet mitt, så gøy at du vil lage et innlegg om dette på den fine bloggen din. Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 3. Heisann!! Jeg sikler etter den tapeten der!!! Vet du artikkelnr på den? og er det noen som er mørkere svart-hvit , eller er det bare en type svart-hvit???????
  Syns nemlig din så litt lysere ut enn den jeg hadde sett på...
  ha en strålende kveld.
  Lindus :)

  SvarSlett
 4. Hei Lindus! Så vidt jeg vet finnes det mange ulike varianter av tapeten å velge mellom. Jeg har sett en med sort bakgrunn og en som virker litt mørkere/blåere enn den jeg har valgt. Hvis ikke du allerede har vært der, gå inn på http://www.cole-and-son.com/search_results_name.asp?productname=woods&form=4&image=submit og ta en titt.
  Produktkoden på den sort/hvite er 69/12147. Håper du finner din favoritt! Hilsen meg.

  SvarSlett